Bijna jarig 🍰

Nog een nachtje slapen .. En dan ben ik jarig. Normaal ben ik niet zo van mijn verjaardag eigenlijk sinds ik moeder ben geworden zijn de verjaardagen van me kinderen belangrijker en die van mij ach ergens een hapje eten en dan is het weer voorbij.

Nou ja toen ik 40 werd heb ik het groots gevierd samen met me beste vriendin die ook 40 werd hebben we een geweldig feest gegeven voor al onze vrienden en familie en dat was fantastisch ! 

Maar nu ik ziek ben is het toch weer anders zo'n verjaardag heel gek enerzijds boeit het je niet maar op een een of andere manier is het nu wel een ding. Je bent je gewoon meer bewust van het leven en dat het zo afgelopen kan zijn. Ben nog lang niet van plan om dood te gaan maar poef ineens was deze ziekte er en toch ben ik niet meer de Miranda van daarvoor .. soms denk ik dat ik een betere versie ben geworden al zullen niet alle mensen het daar mee eens zijn want ik wil tegenwoordig toch nog wel sneller en eerlijker me mening geven. Is natuurlijk niks mis mee alleen kan niet iedereen daar tegen.

Maar oke morgen dus .. 42 jaar ga ik gewoon lekker uit eten met me lieve kinderen en volgende week doe ik het leven vieren met mijn fantastische vriendinnen die me zo erg steunen in deze gekke moeilijke maar ook bijzondere tijd.

Dankbaar voor alle liefde om me heen en zie toch in kleine dingen het mooie van het leven .. nu maar gewoon hopen dat ik heel veel jaren het leven mag vieren met me dierbaren ♡

1 reactie