Ach laten we ook maar gaan verhuizen 🙈

Tja .. ik ben altijd wel iemand geweest die vaak alles tegelijk doe of dat nu opzettelijk is of het lot maar het is al vaker gebeurd.

Nu ga ik dus ook nog even verhuizen ! Omg wat doe ik mezelf aan. Nou Ja het is natuurlijk wel met een reden. Ik woon namelijk na me scheiding met me twee zoons in een hele leuke woning. Alleen het is wel een maisionnette woning dus 3 hoge trappen op dan ben ik pas bij mijn voordeur en dan heb ik binnen in me huis ook nog een trap. Op zich prima en we hebben er echt ons paleisje van gemaakt maar nu met me rugklachten (waar ook alles mee begon) is het eigenlijk niet meer te doen al die trappen.

Dus ja dan zegt je oncologie verpleegkundige een paar maanden geleden toen ik net thuis kwam vanuit het ziekenhuis is het niet verstandiger om te verhuizen ! Ja verstandig misschien wel..ik merk ook dat ik door de chemo's meer moe ben en door die trappen haast niet buiten kom .. hooguit een keer per dag. Ik weet ook niet hoe het gaat lopen de schade in me rug is er en zal nooit helemaal herstellen dus het blijft een zwakke plek.

Na veel wikken en wegen .. tussen je verstand en gevoel toch maar urgentie aangevraagd. En dan gaat het ineens snel urgentie gekregen en gereageerd op een appartement met lift in de wijk waar we al wonen en dan sta je ineens 3e en uiteindelijk werd ik degene die ja zei tegen de woning.

Oké ik zei zelf ja maar help wat nu .. Nou nu 15 nov de sleutel en inmiddels 10 dozen ingepakt maar nog heel veel te gaan. En in de leuke december maand verhuizen. De december maand waarin ik een beenmerg punctie moet ondergaan en een pet-scan en ct scan. En uiteindelijk de uitslag krijg hoe ik ervoor staat ... nogmaals Help maarja aan de andere kant heb ik wel weer even een doel. Inpakken en weer een nieuw paleisje maken voor mij en mijn zoons .. dat we er maar heel lang mogen wonen met z'n drieën.

En gelukkig heb ik hulp van vrienden en familie .. dus misschien juist fijn in december verhuizen en volgend jaar een nieuw begin in ons nieuwe huis! 

Word vervolgd ....

 

2 reacties

Lieve Mihar 

Das wat zeg ook nog een verhuizing nou aangezien dit is van 2018 denk ik zomaar dat het je gelukt is ,

groetjes hes xxx

Laatst bewerkt: 07/01/2022 - 16:11