Weggezet in een sub menu

Een aantal telefoontjes ontvangen of ik niet meer blog, iedere keer uit moeten leggen andere website ( vernieuwd) lay out aangepast en iets moeilijker te vinden. Iemand vond het nodig zijn visie stempel duidelijk ergens op te drukken en het vernieuwingsproces werd gestart na 2 dagen sleutelen is het gelukt de vernieuwing is daar de verbetering moet nog komen als de schoonheidsfoutjes er uit zijn.  Wij zij al gestempeld Kanker staat er te lezen op ons dossier. maar wel in het sub menu verhalen van anderen. U en ik zijn anderen geworden, ik ben daar heel gevoelig voor op de maandag ochtend van de grote vernieuwing voelde ik het al, maar kon er de vinger niet opleggen. Woensdag zag ik het toen ik in de spiegel keek helemaal verandert mijn neus wat schever mijn mondhoeken omlaag en een volle bos blond haar met gepaste spoed keek ik op kanker.nl en kreeg meteen pagina niet gevonden maar wel een menu blok tekst en uitleg waren ver te zoeken, maar als kanker patient heb je tijd genoeg een chemo brein dat je de moeilijkste zoekopdrachten helpt uit te vogelen en zie daar een nieuw blog is geboren. Als niet betalende gebruiker is het niet noodzakelijk ons te betrekken in dit geheel maar.... De auto spelling doet het nog niet een concept nog niet op te slaan en kijken welke berichten een mede blogger had gelezen zit nog niet in het program. Hoewel ik dankbaar ben om onze berichten en verhalen te lezen op een openbaar platform als deze, verontrust het mij ook we geven anderen de mogelijkheid ruckzichloos in te grijpen in ons domein van verhalen en kunnen daar doen wat ze willen, toch is kijken of ik van de week een denkmomentje kan krijgen of ik daar wel gelukkig van word.

 

6 reacties

Ik heb mijn eigen blog met moeite weer terug kunnen vinden. Het zal wel goed komen denk ik dan.

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 06:35

Gelukkig ben ik niet de enige die er last van heeft dingen te kunnen vinden. Misschien had het handiger geweest ons met ons chemobrain een jip en Janneke uitleg te geven🙄

 

Liefs Alise ❤

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 07:28

Hey Ron,blij dat ik een berichtje van je heb kunnen vinden, al heb ik er lang naar moeten zoeken! Het doet me deugd dat ik niet de enige ben met een plofkop en wellicht een chemobrein... met al die uitzoekerij heb ik dan wel weer wat te doen.. Groet!

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 12:17

Ik kon de blogs wel vinden, maar het duurde even voor ik door had waar ik er zelf eentje kon schrijven..ahum, gewoon bovenaan.

Ik hoop dat je wel blijft bloggen, Ron!

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 14:19

Oh gelukkig, ik dacht: heb ik de mededeling gemist, dat de boel op de schop zou gaan? Net als alles zal dit ook wel weer wennen, maar ik vond het wel prima hoe het was. 

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 15:30

Gelukkig was ik dus niet de enige die Het lastig vond om blogs te vinden en helemaal om er 1 te schrijven, daarnaast ben ik ook nog een blog kwijt, maar het went vast 😄

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 17:22