Morgen

Wakker wordend om 15.15 uur met een kop als een uitje , een ontstoken ooglid, m'n gebit op het nachtkastje, een longvolume van een kanarie, een lever murw geslagen door een bokser, een een fluit van een cent een zak die bijna op mijn knieƫn reikt, en het risico dat ik moet schijten als een reiger, vang ik de middag aan. Al 2 dagen ben ik de deur niet uit geweest dus moet ik van mijzelf vandaag, sokken kopen staat al een paar weken op het program, maar iedere keer kan ik de moed niet opbrengen even naar het winkelcentrum te gaan 5 minuten rijden bij ons vandaan. Mijn vrouw heeft handschoenen nodig voor de fiets en of brommer, dus vandaag de koe bij de hoorns gevat en mezelf voor me kont geschopt, binnen 3 kwartier zijn we weer thuis en hebben ook de boodschappen voor vandaag binnen. Om 18.00 loop ik naar boven om mijn medicijnen in te nemen en iets gemakkelijks aan te trekken. Vechtend tegen de vermoeidheid klop ik wat op de ram plank en lees een blog, het eten is klaar roept moeders, maar ik heb nog geen trek. Ik loop naar beneden waar zij op de bank haar bordje leeg schept terwijl ze t.v kijkt, ik kruip tegen haar aan en voor ik het weet ben ik in dromenland.Om 20.00 word ik wakker omdat zij gaat verzitten, een kop koffie zetten vraagt zij, graag. Gelukkig heb ik een biefstukje gehaald met opgebakken aardappelen schuif ik die om 21.00 naar binnen. Om 0.00 ga ik weer naar boven medicijnen erin stukje schrijven en m'n mandje in kijken hoe het morgen is

2 reacties

Er schieten mij een paar woorden in gedachten die ik niet neer zal schrijven.... wat een off day voor jou. Opbeurende woorden heb je niet veel aan in deze situatie, ik kan je alleen melden dat ik aan je denk en hopen dat je morgen gewassen en gestreken uit je mandje komt. Heel veel sterkte Ron!
Laatst bewerkt: 14/09/2018 - 20:11

Hoi ron toch fijn dat vrouwen zo goed en lang stil kunnen zitten  he. Ko zeurt altijd dat hij wel moet kunnen bewegen. Maar ja je hebt van die dagen die je het liefst zou willen resetten kon dat maar sterkte man.

Roelie

Even wat late reacties maar ja ik was ook je blocs kwijt en dacht al die ron is uitgepraat, gelukkig heb ik da t verkeerd gedacht.

Laatst bewerkt: 15/11/2018 - 18:17