Opruimen

Voor me liggen de papieren van het ABP en UWV, Ik kan aanspraak maken een een pre pensioen is me vertelt door een aardige medewerkster van het ABP toch nog mijn pensioen gehaald. Een mail van het ABP maakte dat ik bellen moest de hoeveelheid info die via de mail en diverse linkjes op je afgestuurd wordt brachten me van me stuk ik zie door de bomen de bomen niet meer het word een bos. Alle cijfertjes invullen van je leven wie je bent of beter wat je was, eerdaags ben ik officieel een wao er. Het bedrijfslogo uit je overhemden knippen en weg mieteren de broeken waren er al eerder aangegaan. Afstand nemen van dat geen wat ik was, beveiliger, oppasser, hulpverlener,maatje, collega en kritiek leverancier en dat alles voor 1 salaris, maar dat was een vriendendeal. Een gepasseerd station, langzaam sukkelt mijn treintje voort ik heb geen haast meer het laatste stukje komt vanzelf, alleen nog opruimen van wat er in mijn goederenwagonnetje zit en staat. Een beetje inzicht in de mensengeest een kruiwagen liefde voor de mens in het algemeen een grote doos liefde voor vrouw kind en familie, links en rechts staat of ligt nog wat wijze raad en een enkele gekke bek of flauwe grap, en ergens in die wagon ligt nog een schoenendoos vol met hoop voor wie het hebben wil, mazzel en geluk zijn een tijdje geleden uit de wagon geflikkerd ik had er even naar gezocht maar besefte snel dat ik het kwijt was. Maar was het gezegde niet "opgeruimd staat netjes?

4 reacties

De schoenendoos hoop moet je nog even bewaren, de grote doos liefde maakt een doosje geluksmomenten. Een nieuwe doos genaamd wietolie met HTC kan de boel wat verzachten. Zo is je goederenwagonnetje weer een beetje gevuld.
Laatst bewerkt: 30/03/2018 - 20:25
Loslaten van alles waar je aan vast houdt kan niemand. Slijten, doe-het-zelf niet, accepteren? Voorlopig niet! Veel waarde hechtenden momenten van geluk! 
Laatst bewerkt: 02/04/2018 - 13:19