Ik begrijp dat niet

Het zwaard van Damocles hangt boven me word er gezegd, ik begrijp dat niet, bel die hufter op en zeg hem dat hij zijn troep moet opruimen, anders zwaait er wat. Een andere mede blogger laat 4 weken voor een scan alle ( of de meeste ) ongezonde producten staan in de hoop zo een goede scan te verkrijgen met vooruitzichten voor zo'n jaar of 40, na de scan is de kans groot dat hij een zak chips leeg eet, zo vertelt hij. Ik hou van een geintje maar mezelf in de maling nemen is me nooit gelukt. Rust zacht of rust in vrede, hoezo lig je in een hemelbed, vrede, is er iemand om ruzie mee te maken onder de grond? Een mede blogger niet Wit niet Zwart heeft melanoom aan zijn handen waardoor hij slecht kan typen, door heftige nierproblemen ziet hij zichzelf niet als kankerpatiƫnt. Een vat vol tegenstelling zijn de meeste mensen ik ben geen uitzondering zoekend naar antwoorden en als je die krijgt vragen waarom of valt daar nog iets aan te doen? Ik begin last te krijgen van krampen in mijn grote spiergroepen benen armen en buikspieren, de aanmaak van de nodige stoffen vanuit mijn lever begint te minderen dus een .45 vitamine pil erin om de klachten te doen verminderen hetgeen tot op dit moment nog weinig soelaas biedt.In mijn zoektocht om comfortabel dood te gaan zal ik nog wel enkele hobbels moeten nemen. Jaren geleden had ik een .22 om mijn problemen aan te pakken een weigerend gaspistool voorkwam dat. 2 uur nadat ik in mijn mandje ben gestapt word ik wakker met hetzelfde klote gevoel en vol ambivalente gedachten.

4 reacties

Toen ik 16 was meende ik alle antwoorden te hebben, ongeacht de vraag. Maar, in plaats dat men blij was voor mij, zeiden ze nare dingen over en tegen mij. Sindsdien heeft t leven ook mij de nodige curve ballen toegegooid en is mijn rotsvast geloof in mn zelf drastisch naar beneden bijgesteld. Sterker nog, ik weet dat ik volkomen inept ben om mensen, met name diegene die mij lief zijn, daadwerkelijk bij te staan. Ook als ik bij mezelf fysiek dingen constateer die toch wel eens t einde konden betekenen, doe ik plots vanalles , in een poging om t naderend onheil af te wenden, dan wel te verzachten. Kortom ik doe net als een ieder, ik fluit in het donker.
Laatst bewerkt: 18/06/2018 - 05:02
Ikzelf bedoel met 'rust zacht', dat iemand sterft zonder pijn of benauwdheid. Dus eigenlijk sterf zacht. Ik gun het je zo
Laatst bewerkt: 18/06/2018 - 07:00
Herkenbaar, gevalletje ik snap het wel maar begrijp het niet en als ik het dan eindelijk begrijp snap ik het niet... sterkte Ron!
Laatst bewerkt: 18/06/2018 - 07:14