Grote mond

Ik loop nu 2 jaar met mijn lever onder mijn arm en zichtbare tekenen heb ik nog niet, pijn vermoeidheid en ongemak zit aan de binnenkant met de rest van het pakket op mijn tumor na heb ik geen idee wat er verder in zit en dat wil ik graag zo houden. Maar af en toe kriebelt piept of kraakt er wat waarvan je denkt???????De onlangs gekochte additieven leveren rare bijwerkingen op nadat ik gestopt was met het mezelf toedienen voelde ik me na een dag of 2 toch weer een beetje bijkomen, hoewel dat van dag tot dag nogal verschilt is het extreme nare gevoel in mijn kop wat geminderd tot een aanvaardbaar klote gevoel. Je moet er wat voor over hebben je zelf in leven te houden, geen zicht hebben op welke kant het op gaat. Een mens heeft 9 kanten onder en bovenkant voor en achterkant 2 zijkanten de binnenkant en de zakelijk en privékant logisch dat je af en toe de weg kwijt raakt bij je zelf, als je lang genoeg naar het oosten loopt kom je vanzelf in het westen. Ik loop al zo lang naar het oosten dat ik inmiddels tegen mijn eigen kont kan kijken.De terug kerende problematiek van de conflicten in jezelf . Gelukkig heeft mijn werkgever mij een aanbieding gedaan die moeilijk is te weigeren met een wia van 80 tot 100% afgekeurd word ik een slapende medewerker ik krijg geen bed op mijn werkplek maar de ontslag vergoeding krijg ik ook niet. De zakelijke kant heeft schijt aan de privékant waardoor de buitenkant rood aanloopt de binnenkant staat op knappen ik niet meer weet wat de onder of bovenkant is de zijkanten gaan ieder hun weg en ik er geen kant meer in zie. Een tumor van een centimeter of 15 geeft me houvast een klote houvast dat wel

7 reacties

Maar je krijgt nog steeds wel aangevuld tot 100%? Anders uit dienst en die ontslagvergoeding, zou ik denken.
Wel weer op onnavolgbare wijze geschreven, geweldig.
Laatst bewerkt: 29/06/2018 - 08:03
Wat een domper...advies inwinnen voor je een handtekening zet? Zet de zakelijke kant in en blijf sterk Ron. 
Laatst bewerkt: 29/06/2018 - 21:23
Geweldige schrijfstijl, was de boodschap maar niet zo rottig! Mijn baas regelt het gelukkig wel netjes dus ik kom wat dat betreft goed weg. Sterkte en succes met dit bijkomende probleem!!
Laatst bewerkt: 11/07/2018 - 12:11

Laat die kloten er even buiten, die mochten je hele blog nog niet meedoen. Behalve misschien bij dat spinnetje, als je mijn advies niet opvolgde. Wilden ze jou nou in dienst houden tegen 70% van je salaris, omdat ze anders een boete zouden krijgen vanwege weer een extra wao klant? In de hoop dat je je aan de statistieken houdt en binnenkort omvalt, definitief? Wat een kut bedrijf. Oh nee, dat orgaan kan er ook niets aan doen.

Hoop dat het toch nog goed gekomen is.

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 19:07