9 maart 2018 hoe nu verder

Ik zit nu ruim een week thuis in de wetenschap dat er niets meer te doen is, behalve zorgen dat ik geen pijn en zo heb. Gesprekken met de huisarts verlopen goed en de buurtzorg is uitermate aardig voor me. Stelt me gerust want met de buurtzorg krijg ik natuurlijk steeds meer mee te maken.
En dan Het genieten. Als je dus 0 conditie hebt en al moe bent als er een half uur gezellig bezoek is wat ga je dan doen?
Maar inmiddels eet ik meer, kan ik al wat meer doen in huis en bezoek Is een zeer welkome afleiding.
Leer steeds beter nee zeggen!
Geshopt op internet en een leuk setje bij Expresso gekocht. Heerlijk gisteren bij de schoonheidspecialiste 1,5 uur in de stoel gelegen.
Kijk dit zijn ook heerlijke dingen en ook al ben je moe daarna, kun je uitrusten, zolang ik niet in bed blijf liggen, gaat het goed!
Mijn trombosebeen is heel vervelend, dik pijnlijk vooral bovenbeen. Sinds vanmiddag een lange soort steunkous tot in mijn lies, kun je zelf uit en aan doen. Voelt nu prettiger. De drain zit ook nog steeds goed op zijn plek, pfff.

In de NRC van vandaag staat een goed artikel over thuis sterven, zeer herkenbaar.­čśë

Kortom ik doe het nog ondanks de huilbuien af en toe. Hopelijk meer zon de komende tijd!

liefs
Betty7 reacties

Fijn dat er heerlijke dingen zijn waar je van kunt genieten. Ik zou graag eens langs komen maar begrijp ook wanneer je daar nee op zegt. Dikke knuffel Betty, je bent een prachtmens, ik wens je heel veel zon toe....meer weet ik niet te schrijven. Liefs XX
Laatst bewerkt: 09/03/2018 - 20:37
Hi Betty,

Ik heb al veel lotgenoten, je voor zien gaan.... Uitbehandeld... afscheid van je oncoloog en overdracht naar de huisarts/thuiszorg. De angst die velen van ons met een recidief hebben. Dat vind ik altijd erg confronterend.... 
Maar gelukkig kun je, ondanks de vermoeidheid en pijn, ook nog genieten van een schoonheidsbehandeling en van een nieuw leuk setje! Je hebt gelijk! Want je bent je er nog en je probeert er nog het beste van te maken. 
Heel goed dat je beter je grenzen aangeeft...  Ook al zou je het misschien in je hart liever niet doen en iedere dag visite willen zien, het is ook vermoeiend. 
Ik wens je nog veel zonnige en dierbare dagen met je geliefden! 


Lieve groetjes,
MarianneLaatst bewerkt: 13/03/2018 - 11:38
Lieve Betty, volg je blog al een tijd, wil je laten weten dat ik veel aan je denk!
Laatst bewerkt: 14/03/2018 - 21:16
Ha meid.. Ik wens je zo min mogelijk pijn.. meer energie en nog veel superfijne dagen toe.. Carpe diem is mijn motto.. 

Knuffels
Laatst bewerkt: 15/03/2018 - 12:45
Ik heb het door. Heel veel liefs en stekte voor de komende tijd. Dikke kus. Door
Laatst bewerkt: 25/03/2018 - 12:52