16 februari 2018 en weer n drain

En weer gezellig naar het ziekenhuis. Ik zit nu op de bank thuis met een (semi)permanente drain in mijn buik. De zak ligt gezellig aan mijn voeten.🙄(bedoel niet mijn echtgenoot ..)
De druk was te groot in mijn buik om het weekend te overbruggen, dus na overleg besloten tot deze ingreep. Ik ging natuurlijk tegen deze oplossing in verzet, doe ik geloof ik bij alles. Was als de dood dat ik dan alleen maar meer vocht ga aanmaken, als het door blijft lopen, net zoals 1.5 week geleden.
Van de radioloog kan ik hem zelf uit en aan zetten, wanneer ik dat wil. Dat lucht op!
Het inbrengen viel mee, loopt nu een langere draad onder mijn huid naar het buikvlies. De verdoving begint uit te werken, maar daar hebben we de blauwe pilletjes voor, oxicodon 5 Mg , naast de basis van 2 keer per dag 10 Mg en de paracetamol is het wel te doen, dus slikken.

We proberen de moed niet te laten zakken en nog een tijdje vol te houden, want onze dochter kan wel veel steun gebruiken. Hebbben vorige week te horen gekregen dat ze borstkanker heeft. Hoe oneerlijk kan het allemaal zijn.😡😡

liefs
Betty


7 reacties

Oh Betty wat vreselijk om te lezen. Hopelijk geeft de drain de juiste verlichting en kan je er mee uit de voeten zodat je nog wat kwaliteit hebt. Pfff wat is het leven toch oneerlijk... eerst jij die al van alles hebt moeten doorstaan en dan dit heftige nieuws van jullie dochter. Hoop dát de bijwerkingen van de chemotherapie meevallen want als het goed is moet je volgende week maandag weer toch ??? Is de borstkanker van je dochter goed te behandelen. Wees er voor haar maar zorg ervoor dat je ook jezelf niet vergeet. Heel véél sterkte voor jullie allen Liefs kim 😚
Laatst bewerkt: 16/02/2018 - 22:45
Pfff Betty wat heftig toch allemaal. Hopelijk geeft de drain verlichting, fijn dat je deze zelf aan en uit kunt zetten. Hoe verdrietig,  oneerlijk, heftig en weet ik wat allemaal nog meer dat jullie dochter borstkanker heeft. Fijn dat je haar kunt steunen maar inderdaad: vergeet ook jezelf niet. Veel sterkte voor jullie allemaal. Lieve groeten uit Ede.
Laatst bewerkt: 17/02/2018 - 09:32
Oh wat een nachtmerrie! Tjonge jonge jonge, houdt het dan nooit eens een keer op met al die ellende bij jullie? Wat oneerlijk en wat heftig allemaal en afschuwelijk om te lezen. Kan me voorstellen dat het nu allemaal veel te veel is geworden voor jou en voor jullie als gezin. en dan toch nog de kracht hebben om een geestige opmerking te plaatsen over een zak aan je voeten......wel te hopen dat de drain verlichting geeft en dat je er op jouw manier voor je dochter kunt zijn. Natuurlijk moet je ook denken aan jezelf. Lieve Betty we hopen op het beste voor jou, voor haar maar ook voor de rest.
Liefs van ons, Véda en Joep

Laatst bewerkt: 18/02/2018 - 09:44
Néééé toch.......hoe dan? Weet even niet wat ik moet zeggen.....
Hoeveel kan een mens verdragen, ongelooflijk. Heel veel sterkte, denk aan jezelf èn aan Ton 🙏🏻💋
Laatst bewerkt: 18/02/2018 - 15:26
Lieve Betty, wel heel oneerlijk dat jullie dochter nu ook zo'n naar bericht krijgt.
Heel veel sterkte.
Liefs Door
Laatst bewerkt: 22/02/2018 - 11:48
Oh Betty, ik heb geen woorden meer maar zou zelf wel kwaad worden hierdoor.  Ik hoop dat de drain wat verlichting geeft en dat je geen pijn hebt.  En ik hoop dat je dochter er goed doorheen komt!  Ik stuur je kracht en geduld vanuit Stuttgart!  Liefs, Wilma
Laatst bewerkt: 22/02/2018 - 18:38