7 februari 2018 Gezellig! 😡

Even een kleine update. De kuur ging goed vorige week maandag, helaas begon in de loop van de week mijn buik weer vol te lopen. Vrijdagnacht had ik veel last, dus zaterdagochtend gebeld met de behandelafdeling. Er werd meteen voor mij een opname geregeld via de spoedeisende hulp. Daar goed opgevangen en na longfoto’s in een kamertje wachten. Er werd meteen een echt bed voor me geregeld, heerlijk want uren op zo’n onderzoeksbed is niet alles. Pijnstillers en wachten. Rond een uur of 1 werd ik naar B5 ( behandelafdeling o.a. oncologie ) gebracht. Tegen half drie naar de echoafdeling waar mijn radioloog van de laatste 2 keer op mij wachten, zonder assistente!!! Super.
Het inbrengen ging vrij soepel, raak er ervaren in. Aangezien ik best in een slechte conditie verkeer en niet eet gingen ze me daar houden en aan de drain laten liggen.
Dit hebben we volgehouden tot gistermiddag..... inmiddels ruim 9 liter weg. Het bleef maar lopen. Nu is er bedacht dat het misschien minder wordt als we weer stoppen met draineren. Dus sinds gistermiddag zonder drain thuis. Heerlijk. Iedereen hoopt dat de kuur zijn werk gaat doen, zodat ik zelf het vocht af kan gaan voeren. En eindelijk misschien weer wat sterker kan worden! Zou geweldig zijn want in de familie gebeurt ook van alles en kan niet veel doen. Daarover later meer. Vandaag gaat het nog goed met mijn buik, zegt niets, want kan zo morgen weer anders zijn. Ik geef me over. Net meer gegeten, niet veel, maar vandaag meer dan de afgelopen dagen.💪
Met de wietolie ben ik (voorlopig) gestopt. Slik nu oxicodon, gaat redelijk. Merkte niet echt wat van de olie. Nu ben ik af en toe actief😂 (in mijn hoofd) en vaak ontzettend moe in mijn lijf. Hier in huis moet je steeds trappen lopen om ergens te komen. Dus blijf werken aan mijn conditie.

Ok, dit was het even. Alle reacties doen me erg goed. Dank jullie.
liefs,
Betty


7 reacties

Betty, ik vind je een kanjer, zó dapper!
Respect hoe je het doet, en ons op de hoogte houdt van je wel en wee. 
Veel sterkte, lfs van een lotgenoot
Laatst bewerkt: 07/02/2018 - 20:00
Ahhh wat vervelend dat je toch weer voor drainage naar het ziekenhuis moet. Hopelijk gaat die kuur zijn werk doen en is dat voorlopig verleden tijd. Heel véél sterkte en denk aan jezelf Liefs kim
Laatst bewerkt: 07/02/2018 - 21:26
Fijn dat je de opluchting van de drainage ervaart.

Heel veel sterkte. Blijf bij jezelf in de keuzes die je maakt.

Je bent een sterke vrouw!

Vlinderke
Laatst bewerkt: 08/02/2018 - 06:57
Lieve Betty,
Jemig wat ben jij een KANJER zeg.
Een hele hele diepe buiging voor jou.
Hoop van ganze harte zooo dat die kuur voor jou gaat aanslaan!
Beterschap en zet hem op😜Betty.
Warme groet,
Petra.
Laatst bewerkt: 08/02/2018 - 11:18
Betty, wat ben je toch een sterke vrouw! Hoop zo dat de kuur gaat aanslaan.
Ik duim voor je, veel liefs!
Laatst bewerkt: 08/02/2018 - 17:28
Pfffffff......9 liter, niet te geloven dat dat kan.......!
Ik hoop dat het nog steeds verlichting geeft en dat je meer energie gaat krijgen en dat je weer kan eten.
🌸
Laatst bewerkt: 10/02/2018 - 09:46