Uitslagen.

Vorige week zou ik mijn uitslagen krijgen.. Door het plotseling overlijden van mijn vader is deze afspraak een week uitgesteld. Deze blog hou ik kort, het verdriet en het gemis rondom mijn vader eist zijn tol, ook qua energie en stemmingswisselingen..

Vanmiddag was het dus zo ver, om kwart voor 1, wat uiteindelijk kwart over 1 werd doordat ze me tussen haar spreekuur had geduwd werd ik samen met mijn moeder naar binnen geroepen.. Goed en ''minder goed'' nieuws daar begon ze mee.. Goed nieuws omdat er niets in mijn maag en darmen gevonden is, wat ze gezien hebben was een opstapeling van de radioactieve bestraling. Minder goed nieuws.. De kanker in mijn keel is nog steeds actief..... Aangezien de bestraling tot 6 maand na innamen werkt is het nu gewoon de rest van de tijd tot december afwachten, afwachten en nog eens afwachten. Het klinkt heel naar zei de arts maar het is niet anders.. In december ga ik een nieuwe scan krijgen om te kijken of er toch nog verbetering in is gekomen qua bestralen... Zo niet staat me wéér een radioactieve bestraling te wachten begin volgend jaar, aangezien er bij dit gebied geen operatie mogelijk is..... Ook mijn medicijnen zijn fors verhoogd om mijn energie proberen wat op te krikken.

Voor nu zit ik er even helemaal door heen. Het is en word gewoon te veel.

3 reacties

Jeetje meis, hoeveel moeten jouw schouders dragen....snap helemaal dat je er volledig doorheen zit! Heel veel sterkte en kracht lieverd. Liefs, Rita.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

meis veel sterkte. hoe eenzaam en kapot van verdriet je je kan voelen, weet dat je nooit alleen staat. Hou je taai, jij bent sterk!

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14