Een tijdje niet hier geweest

Het is al even geleden dat ik nog geschreven heb, iets wat mij voorheen zo goed hielp, lijkt nu maar niet te lukken.
Maar misschien ben ik ook wel te druk, veel te druk voor mijn energie niveau...

Het overlijden van mijn vader heeft er diep ingehakt, en nu midden in de verhuizing word zijn gemis nog eens extra naar de voorgrond geduwd.. En met mijn huwelijk in het voorruitzicht over 9 weken... Heel vaak als ik de televisie aan zet en TLC kijk zie je hoe trost een vader haar dochter naar het altaar brengt.. Te pijnlijk om te zien nu nog.

Vorige week ben ik weer op controle geweest in het ziekenhuis.. Ze vond dat ik er nog altijd moe uit zag en was niet blij met de verhuizing.. Gisteren werd ik gebeld over de bloeduitslagen. De waarde's moeten boven de 1 zitten en ik zat nog altijd maar op 0,29 dus van 150 MG per dag naar 175 MG per dag gezet.. Nu maar weer afwachten en afwachten..

5 december (Hoé toevallig? De verjaardag van mijn vader) krijg ik een nieuwe scan en misschien een punctie om te gaan bepalen hoe het er allemaal voor staat... Spannend maar eraan denken doe ik nu nog niet.. Eerst zorgen dat ons nieuwe huisje klaar is, trouwen en even heerlijk op vakantie want wat zijn wij daar samen aan toe zeg.......

2 reacties

Hij is bij je lieverd, bij de spannende uitslag en op je trouwdag! Sterkte met alles enne... Ik wil natuurlijk wel een foto zien van je trouwjurk!
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14