Geen nieuws goed nieuws?

Ze zeggen wel eens, geen nieuws, goed nieuws?

Geen idee, ik ben alweer een paar weken niet hier geweest, door een inlog probleem en doordat ik gewoon druk was met het dagelijks leven..

Zoals ik al eerder een paar keer schreef, stapte ik dit jaar in het huwelijksbootje, en ondanks alles, is de dag nog mooier geweest dan ik had durven denken. 14 november zijn we getrouwd en het was echt ónze dag met iedereen die ons dierbaar was, met mijn vader als mooiste ster ver boven ons..

En hoe het nu gaat? Ik ben getrouwd, ben heerlijk 6 dagen naar Disneyland geweest als huwelijksreis, hebben er sinds vandaag een prachtige zwarte labrador pup van 8 weken bij, en mijn vader, die mis ik nog elke dag verschrikkelijk..

5 december om 15:15 heb ik een echo en punctie gepland staan... Van dat onderzoek gaat héél veel af hangen.... De uitslagen krijg ik 12 december, mijn hoop is zó groot dat ik goed nieuws te horen krijg, en dit ramp jaar afsluiten kan.... Ik zou niet weten hoe ik me voelen moet?? als ik te horen krijg dat het er nog steeds zit, dat kan er nu gewoon echt niet bij.

3 reacties

Wat zag je er prachtig uit lieverd en wat zal je vader trots op je neergekeken hebben. Dank voor het delen van de foto! En nu ga ik uiteraard vreselijk hard voor je duimen dat je een goede uitslag krijgt en jij dit rampjaar positief kan afsluiten. Toitoitoi Lieverd!  Dikke knuffel, Rita.
Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28

Jullie zien er stralend uit op de foto. Mooi om te zien. Het is jullie zo gegund na alle narigheid.

Het zal weer moeilijk zijn die spannende tijd tussen de tests en de uitslag. Hoop en duim voor goed nieuws voor jullie.

Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28