Here we go again

Daar ben ik weer! Het is een tijd geleden dat ik iets heb geschreven. Mijn laatste scan na de chemo was eigenlijk zeer positief. Behalve dan dat er nog een klein beetje aankleuring op de PET-scan te zien was in mijn borst.. zojuist afgelopen maandag een nieuwe scan gehad en vrijdag de uitslag gekregen. Die was helaas niet goed.. de hodgkin zit nu op\bij mijn luchtpijp, in mijn borst is het gegroeid, buik en eerst zat het links achter mijn middenrif en nu rechts.. dat iets zo snel is gegroeid in zo’n korte tijd te bizar voor woorden. Ik begin weer opnieuw met een hoge dosis chemo en een stamceltransplantatie. Morgen belt mijn arts mij weer op voor de verdere plannen. Natuurlijk word ik weer opnieuw geopereerd voor het verwijderen van een lymfeklier voor onderzoek.. tja ze weten al wat het is maar ze moeten natuurlijk zeker zijn. 3 kuren waarbij ik elke 3 a 4 weken 4 dagen in het ziekenhuis blijf.. ik moet namelijk continu vocht toegediend krijgen omdat deze chemo zo slecht voor mijn nieren is. 
 

verder heb ik niets gevoeld er van geen pijn niks.. ik voelde me top ik had energie en alles leek goed te gaan. Nu moet ik de strijd weer opnieuw aan en verlies ik weer mijn haren die zo hard aan het groeien waren.. ook moet ik helaas vertellen dat het tussen bram en mij over is sinds 22 september gisteren dus. 2 klappen in een.. dat word ontzettend moeilijk om deze nieuwe strijd zonder hem te moeten doen, dat word gewoon heel zwaar... natuurlijk heb ik genoeg lieve mensen om me heen maar t is anders dit keer.. ik kom er ooit wel bovenop en dan kom ik sterker terug dan ooit! Voor nu moet ik vechten voor mijn leven en mezelf. 
 

ik probeer uiteraard mijn blog nu weer verder te schrijven te komende periode! 
 

dikke kus,

 

 

6 reacties

Ach Meiske toch. Wat is dit zwaar klote. Had zo een andere uitslag gehoopt. Dat dit zo bizar voor je voelt is heel herkenbaar voor mij. Je eigen goed voelen en er goed uitzien en toch is het niet goed van binnen. Dit geeft zo'n boze gevoelens bij mij. En zeker heb ik dit voor jou. Zo'n jonge meid. Iets jonger dan mijn dochter. Wat erg ook voor je ouders. En nu ben je ook nog je maatje kwijt. Ik hoop dat jij je gesteund blijft voelen door ons allen hier op het forum. Hoop zo dat de bijwerkingen van de chemo's voor jou te doen zullen zijn en dat ze deze keer wel heel goed aanslaan. Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 25/09/2019 - 13:34
25 september 2019 om 16.16

Wat schrik ik ook van dit nare bericht, Emma , het leek allemaal juist zo goed te gaan.  Je gaat nu een intensief en zwaar traject in, ik wens je veel sterkte en kracht en alle steun en liefde van je familie en vrienden, hou moed! Liefs, Esmée 

Laatst bewerkt: 25/09/2019 - 16:16

Oh Emma, wat een k.t bericht!!!

wat een beproeving, maar zoals je schrijft: je zult er sterker uitkomen!! De artsen zijn zo super kundig!!

wens je ongelooflijk veel sterkte en natuurlijk ook alle geliefden om je heen.

go for iT girl!!🍀🍀🍀🍀🍀💪💪💪

Laatst bewerkt: 26/09/2019 - 23:11

Emmaatjeee....  Toppertje .   

Ben stil van dit nare bericht . , maar lieverd . zet um op  

groetjes en dikke knuffel

Ria

Laatst bewerkt: 08/10/2019 - 10:21