Wéér wachten op de uitslag... wéér bang...

GAAT DIT OOIT OVER?

9 januari mijn 3-maandelijkse scan gehad. Eigenlijk had ik vandaag de uitslag moeten hebben, maar de chirurgen zijn er niet. Ze zijn op cursus. Op die ene dag in de week dat ze uitslagen bespreken zijn ze er niet. Voor hun misschien heel normaal, maar voor degene die op die uitslag zit te wachten is het bijna niet te verteren... 

Ik krijg  als het goed is morgen de uitslag via mijn dossier. Dat is eng. Ik heb het 2 keer eerder gehad dat de uitslag in mijn dossier verscheen en ik nog geen gesprek had gehad met de chirurg. Ik weet dat ik niet kan kijken, maar ik heb het steeds toch gedaan. En vandaag zat ik al te kijken of de uitslag niet stiekem wat eerder binnen was. Een week zou nl volgens mij vandaag al moeten zijn, maar meestal was het 8 dagen. Normaliter had ik dan mijn gesprek al gehad, maar nu heb ik dat pas aanstaande maandag en dan ook nog met een andere chirurg. Degene die ik steeds had en mij ook geopereerd heeft krijg ik niet meer. En dan moet ik binnenkort ook nog naar een ander ziekenhuis. Niet meer het AMC maar het VU. Voor hun allemaal heel gewoon, maar voor mij dus niet...

Elke keer weer zo bang... het went nooit...

3 reacties

Ja, die spanning bij iedere controle is vreselijk... En dan ook nog die veranderingen.  Langer wachten op het gesprek, andere arts, ander ziekenhuis. Voor jou heel wat. Heel veel sterkte gewenst, Renée. Nog even doorbijten. Dan weet je meer. Ik duim voor je.

Hartelijke groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 15/01/2020 - 18:41

Dank je Carolina. Het is alleen dat de uitslag niet goed is. Er zit nu een gezwel op mijn lever. De lever en de longen, daar had het nu net niet moeten komen. Omdat ik geen chemo kan krijgen of bestraling omdat ze niet weten welke soort omdat er geen tumor gevonden wordt, mocht het in die 2 organen niet gaan zitten. En nu dus wel in de lever. Ik ben zó verdrietig! Komende maandag het gesprek met een onbekende chirurg. Advies is MRI scan. Om te kijken of het een uitzaaaiing is van die tumor die maar onvindbaar blijft. Of anders een gezwel. In bede gevallen onbehandelbaar is mij gemeld. 

Laatst bewerkt: 17/01/2020 - 18:49

Ik heb het inmiddels gelezen, Renée. Wat een ontzettend moeilijk bericht voor jou en je partner, heel zwaar om hier mee te dealen. Ik duim voor je dat er tóch een behandeling ingezet kan worden... Ik wens je veel sterkte, kracht en moed, Renée!

Warme groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 19:44