Maar je bent toch al een jaar geleden geopereerd?

Wat een onzin is dat! Ja, een jaar geleden inderdaad geopereerd. En ik leef nog, wat niet voorspeld was. Dat ik vanaf oktober vorig jaar, toen ik hoorde dat ik niet lang meer te leven zou hebben, mijn leven wat ik leefde kwijt was, en nog niet terug heb met alle onzekerheden, dat snapt men kennelijk niet. Nog steeds geen tumor gevonden. Wel veel klachten erbij. En  het meest verneukeratieve is het gebrek aan levenslust. 

Eerste Kerstdag bij anderen. Karaoke en spelletjes. Ik zie er zó tegenop! Ik kan niet vrolijk zijn. Kan niet genieten. Er worden hapjes geserveerd. Dat kan ik dus niet eten. Dus dat wordt weer steeds nee zeggen. Ik snap niet waarom er geen rekening gehouden wordt met iemand die amper kan eten. Maar daar is het kennelijk het feest niet voor. Ik ben jaren vegetariër geweest en toen was dat ook al niet zo. 

Ze doen het niet express. Het is gewoon een gebrek aan denken aan iemand. Veel te lastig. Het moet lang leve de lol zijn. Ik heb geen lol meer helaas...

 

2 reacties

Dikke knuffel meid.  Ze doe het idd niet opzettelijk.  Mss even afstemmen voor je naar het feestje gaat, over wat voor jou kan en niet kan.  Dan weet de gastvrouw/heer concreet wat in huis te halen en zal die blij zijn dat je het naar je zin hebt.  Fijne feesten!

Laatst bewerkt: 25/12/2019 - 09:58