Het is mis... een bult op mijn lever... tumor nog steeds niet gevonden...

Donkere  wolken voor een donker bericht...

De scan, waar ik zo bang voor was, is niet goed. Er is een bult gevonden op mijn lever. En zolang de tumor niet gevonden is - en dat is ook nu weer niet zo, kunnen ze niets doen. Geen chemo om het gezwel aan te pakken. Geen bestraling mogelijk. Niets. Ik wist dat als er uitzaaiingen in mijn lever of mijn longen zouden komen er weinig hoop zou zijn. En nu is het dan toch zo ver. Ik zal een MRI-scan krijgen, want dat is het advies van het AMC. Aanstaande maandag om 2 uur het gesprek met een chirurg. Niet eens met mijn eigen chirurg, want die werkt er niet meer, maar een nieuwe. Ook dat nog. 

Mijn Ruud is pas 60. Wat een drama voor iemand die nog zo jong is. Ik ben net 65 geworden. Wat is dat nu helemaal voor leeftijd. Ik ben bang...

2 reacties