Het is een uitzaaiing... 😢 De kanker is terug...

De MRI heeft uitgewezen dat het toch een uitzaaiing is. De kanker is terug. Helaas heeft ook deze scan de primaire tumor niet gevonden. Wel de gevolgen ervan. 

Donderdag 30 januari weer een gesprek in het AMC. Met de maag-, darm-, leverchirurg. Waar ik heel blij om ben ik dat dit toevallig de chirurg is die mijn buikoperatie heeft gedaan. Door die operatie leef ik al ruim een jaar in reservetijd, want ik had nog maar een paar maanden als er niets gebeurd was.

Of ik geopereerd kan worden of niet hoor ik tijdens dat gesprek. Ik droom veel en intens. Angstige dromen. Dromen die mijn gedachten voortzetten als ik wakker ben. Ik voel me moe van het slechte slapen en de onzekerheid. 

Krijg ik nog wat tijd omdat een operatie aan de lever mogelijk is of moet ik gaan denken aan een afscheid. Vragen waar ik pas donderdag antwoord op krijg. Als die dan te geven zijn...

4 reacties

Jeetje wat een verhaal zeg. Dat wordt een spannend gesprek donderdag. Ik duim voor je mee dat er een operatie mogelijk is, sterkte! xx Kim

Laatst bewerkt: 28/01/2020 - 08:23

Lieve Renée,

Waar je zo bang voor was, is dus waarheid geworden... wat een ontzettend spannende en onzekere tijd voor jou en je man. Ik hoop van harte dat je aanstaande donderdag te horen krijgt dat je behandeld kunt worden. Fingers crossed. Heel veel sterkte gewenst, Renée!

Carolina X 

Laatst bewerkt: 28/01/2020 - 08:34

Lieve Renée,

Heftig allemaal, wat naar dat de tumor zich niet van zijn goede kant laat zien. Hij alleen onrust zaait.

Fijn dat jou arts degene is die daar in het AMC werkt. Ik hoop dat er behandeling mogelijk is zal voor je duimen.👍🤞🤞🤞🍀🍀🍀

Sterkte morgen.

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 29/01/2020 - 17:16