Toch geen duidelijkheid, alleen maar weer onzekerheid...

Woensdag het goede bericht dat alles onveranderd is en er geen uitzaaiingen zijn. En dan belt donderdag de chirurg om te zeggen dat ze toch een extra onderzoek willen omdat er een verdikking in mijn maag te zien is. En omdat ze nog nooit de tumor gevonden hebben zijn ze bij mij extra voorzichtig, zegt hij dan...

Hoe kan dat nou? Hoe kunnen ze de ene dag zeggen dat alles oké is en meldt de volgende dag de chirurg dat de radioloog toch een slokdarm-maagonderzoek wil waarbij er weer hapjes worden weggenomen.  Vanwege die verdikking. Maar dat hadden ze daarvoor toch ook al gezien? Ik voel me in de maling genomen. Ik vertrouw de medici toch al niet zo erg omdat ze niets kunnen vinden bij mij, maar er wel een boel uitzaaiingen zaten... Mijn maagklachten kunnen ze ook niet verklaren. Dat zou niet gekomen zijn door de buikoperatie werd er gezegd, maar wordt nu wel als mogelijke oorzaak gezien. Er is tenslotte een stukje maag weg. En vanwege die blijvende klachten willen ze extra onderzoek doen. Wéér een onderzoek erbij. Ik word er zo moe van. 

2 reacties