Alsnog een goede uitslag...

Wat een tof bericht! Er was een verdikking in mijn maag gezien waardoor ik een histologisch onderzoek moest ondergaan. Er zijn totaal 11 hapjes uit de slokdarm, maag en 12-vingerige darm gehaald. En behalve een abnormale hoge celdeling in de maag, die verklaart kan worden door het gebruik van maagbeschermers, is er niets levensbedreigends gevonden. De verdikte maagwand is waarschijnlijk lidtekenweefsel maar in ieder geval geen uitzaaiingsbom of tumor. Wat een opluchting. 😊

Eigenlijk is alles wel een wonder. Een jaar terug krijg ik te horen dat ik nog een paar maanden te leven had en nu is er niets wat erop wijst dat mijn einde heel snel nabij is. De chirurg geeft aan dat de eerste 2 à 3 jaar bepalend zijn. Zolang er geen tumor gevonden wordt kan er ook niet gezegd worden dat de tumor weg is. Dus winnen doe ik van een spook. Maar vandaag voelt het als winst. Morgen lekker het bos in. Kan me niet schelen of het regent of niet! In mijn hart schijnt nu even de zon...

 

8 reacties

Het blijft een heel verwarrende situatie. Maar je bent er nog volop. Morgen naar het bos, dat klinkt goed. Het is nu op z'n mooist.

Laatst bewerkt: 21/10/2019 - 20:51

Het was inderdaad heel fijn ViooltjeM. Ruim een uur weggeweest en heel veel paddenstoelen gefotografeerd. Daar hield ik zo van en doe ik nu amper meer.  Alleen nu wel 😁.

Laatst bewerkt: 28/10/2019 - 18:01

Dit goede bericht heb je maar mooi in de pocket 👍🏼 En veel plezier morgen in het bos, het is er nu inderdaad prachtig 😘

Laatst bewerkt: 21/10/2019 - 21:53

Dank Aurelia. Dat is gelukt. Ik moest wel omdat mijn schoonzus me had uitgenodigd om te gaan. Heb er geen spijt van gekregen gelukkig. 😊

Laatst bewerkt: 28/10/2019 - 18:04