En wat nu?!

Na 12 chemokuren folfirinox en 6 chemokuren abraxane kregen we gisteren te horen dat de chemo niet meer aanslaat en dat de bestaande levermetastasen groter zijn geworden en dat er heel wat nieuwe metastasen zijn bijgekomen. 

Onze arts, dokter Lambrecht, uit het Az Damiaan te Oostende kan weinig tot bijna niets meer betekenen voor mama. Hij verstaat er zich niet aan dat mama er nog zo goed uit ziet na al deze chemokuren. Hij kan zelf zijn ogen niet geloven. Hij stuurt mama door naar het UZ in Leuven met de hoop dat mama daar nog in aanmerking kan komen voor een medicijn die nog maar 10 dagen in België is. 

Volgende week donderdag heeft mama om 11u30 een afspraak met de arts in Leuven, laat ons hopen dat hij nog wat kan doen voor haar want ik ben bang dat ik mijn mama zo snel zal verliezen 😢. 

De arts in Oostende die mijn mama behandeld zei ons gisteren ook dat we al mogen beginnen dingen in orde brengen voor in de toekomst, zulke dingen hoor ik niet graag... ik barstte in tranen uit...

4 reacties

Geniet, geniet van alles wat jullie nog samen doen! Hopelijk kunnen ze in Leuven nog iets doen voor jouw mama. Ik duim voor jullie 🍀

Laatst bewerkt: 24/10/2019 - 19:12

Probeer er nog zoveel mogelijk voor je moeder te zijn dit heb ik ook bij me vader gedaan. Daar krijg je later geen spijt van. Toen er bij me vader niks meer aan gedaan kon worden vond ik dit ook erg moeilijk. Maar ik denk dat je al veel voor je moeder doet heb ik het idee. En je kan wel over later nadenken maar dat is moeilijk en je wilt dat nog niet.

Laatst bewerkt: 25/10/2019 - 19:22

Hi lieve schat

wat ben je toch een lieverd! Trotse moeder kan niet anders. Goed dat je je ei hier kwijt kan. Volg je gevoel in alles en het is dood eng! Ik weet er alles van

maar probeer echt vooral nu het beste eruit te halen met je mama! Wat wil je nog allemaal weten? Misschien leuke spelletje of juist uren lang kletsen en knuffelen, maar het is oke als je gewoon even niks wil en al een hand vast houden zegt dan al duizend woorden.

ik ben zo onwijs trots op jou! Je doet het geweldig 

en je mama is een echte vechter! 

Liefs mij

Laatst bewerkt: 11/11/2019 - 21:54