Tada!!

Gisteren, 29 juni, was het dan weer zo ver. De laatste afspraak was 4 maanden geleden dus we waren meer dan benieuwd, zeg maar rustig goed gestressed. Bij binnenkomst in de spreekkamer zag ik mijn dossier al open liggen met halverwege de pagina: PSA 0,02. Weer 0,02, geweldig! Wel even verwerken maar dan, wat een geruststelling, wat een heerlijk gevoel geeft dat. Daar waren we snel klaar mee, volgende afspraak over een half jaar!!We blijven natuurlijk wel realistisch, ergens in mijn lijf heeft zich een slapend stukje ellende verstopt dat al bijna 2 jaar slapend wordt gehouden door de hormoonkuur. Dat houden we graag zo lang mogelijk zo! Toen kwam de incontinentie ter sprake. Ik vertelde dat ik de verbetering door 1 pilletje Vesicare op 70% schatte: minder verlies, minder aandrang, minder vaak naar het toilet, ik loop met plezier een grotere afstand. De uroloog kon het eigenlijk niet zo goed verklaren en dat bevreemdt mij toch. De werkzame stof in Vesicare is Solifenacine en die vermindert de aandrang en ontspant de spieren van de blaas, lees ik in de eerste hit op Google. En in mijn dossier moet toch meerdere keren mijn klacht betreffende mijn incontinentie vermeld staan. Hoe het ook zij, we kunnen er voorlopig een half jaar tegen aan en ik ben enorm blij met de werking van Vesicare.

5 reacties

Hoi Tipo, weer een tijdje geleden dat ik hier was vanwege drukte op het werk, maar ik lees goede berichten van je, prima houden zo .
Ik lees dat je ook baat heb bij de vesicare tabletten en minder verlies hebt nou, ik heb ze maanden lang geslikt en het heeft totaal niet geholpen bij mij, dus daarna ben ik ermee gestopt in overleg met de arts, ben wel nog steeds tevreden over de prothese alles werkt nog perfect en ik verlies nog steeds geen druppel.
Hoop voor je dat het allemaal goed blijft gaan, dan valt er toch een klein beetje spanning van je af en dat is wel zo prettig leven, succes verder

Groetjes  Ton

Laatst bewerkt: 18/07/2017 - 20:55
Bedankt voor je reactie Ton. Ik hoor steeds maar weer dat ieder mens anders is en dus ook anders reageert op medicijnen. Zo
ook met Vesicare.
Goed om te lezen dat het goed gaat met de prothese.
We duimen voor blijvend lage PSA.

Groet,
Tom
Laatst bewerkt: 24/07/2017 - 17:13