Kort blogje

1. In mei heb ik meer dan 100 km gelopen en genoten. Het is zo bizar dat dat ineens weer mogelijk is, heerlijk. Het instrumentaaltje dat ik verleden keer op mijn site had geplaatst is aangepast; Marjo vond het te langzaam voor het wandeltempo. Heeft veel oefenen gekost maar ik ben er nu wel tevreden over.

2. De psa stijgt nog steeds en dat zorgt natuurlijk voor onrust en die onrust zorgt er weer voor dat ik met een volgend liedje bezig ben. Maar dat is niet vrolijk.
Ik moet wel zeggen dat ik zoveel beter in mijn vel zit sinds ik weer kan wandelen; helaas knaagt die stijgende psa ook. Het is niet anders.

https://tomswart97.wixsite.com/nietaltijdvrolijk 

6 reacties

Echt fijn dat je weer kunt wandelen, zo heb je toch  een flink stuk terrein terugveroverd op die rotziekte. 

Dat de PSA stijgt is waardeloos. Ik wens je van harte toe dat de ziekte zich voorlopig toch rustig houdt en dat je nog veel mooie wandelingen en liedjes mag maken.

Houd je haaks,

Hanneke 

Laatst bewerkt: 05/06/2019 - 09:30

Beste Tipo,

Goed instrumentaaltje🎶

Ik heb een hele goede ervaring met Docetaxel in combinatie met Lucrin.

Mijn gedachte bij oplopende PSA is weer een Docetaxelkuur te ondergaan. Hoe kijkt u hier tegenaan?

Op dit moment maak ik wandelingen  tot 20 km ook in heuvellandschap. Mijn chemokuur Docetaxel is nu één jaar geleden.

Mvg,

Koos

Laatst bewerkt: 06/06/2019 - 17:56

Hallo Koos,

Bedankt voor je reactie.

Op dit moment slik ik 1 pilletje Cyproteron per dag en heb daar eigenlijk geen last van. Ik hoop nog ver weg te zijn van andere kuren.

Voordat ik ziek werd liep ik ook vele km maar ik ben het nu weer aan het opbouwen.

Ik hoop dat je nog vele lange wandelingen kan maken.

Laatst bewerkt: 07/06/2019 - 19:17

Het is mooi dat één pil Cyproteron genoeg is. Ik heb een Lucrin depot. Iedere 3 maanden een injectie. Daarnaast krijg ik ook een 3 maandelijkse Zoladex injectie en slik ik dagelijks een kalktablet. Buiten opvliegers heb ik geen last van bijwerkingen  en mijn vrouw hoeft geen hoofdpijn meer te hebben😀We proberen de humor erin te houden😀We wandelen en fietsen veel, dat is heerlijk. Begin juli weer PSA en bloedonderzoek. Ik hoop dat het nog een tijd stabiel blijft,

Mvg,

Koos

 

Laatst bewerkt: 07/06/2019 - 23:07