2 ½ maand na Bulkamid injectie

2 ½ maand na Bulkamid injectie

 

Helaas, de Bulkamid injectie heeft uiteindelijk niet geholpen. Na een week of 3 à 4 was ik weer op hetzelfde niveau als voor de injectie. Vandaag op controle geweest bij Dr Blok in het EMC waar ik te horen kreeg dat de ingreep inderdaad niet altijd succesvol is. De injectie kan tot 50% vermindering leiden maar dat was bij mij niet het geval. Gelukkig is de stof die geïnjecteerd wordt lichaamseigen dus het hoeft niet verwijderd te worden, het kan geen kwaad.

Wat nu?

Er zou nogmaals eenzelfde ingreep plaats kunnen vinden maar dan loop je weer hetzelfde risico. Dus, helaas pindakaas. Volgens mij heb ik nu wel de mogelijkheden uitgeprobeerd.

Volgende hoofdstuk is op 22 oktober als ik de PSA uitslag weer hoor. Na de lichte stijging van verleden keer hoop ik op stabilisatie of, liever nog, terug naar het oude niveau van 0,02. We gaan het zien en ik loop een maand met mijn “fingers crossed”.

Heerlijke vakantie gehad in Saint Aygulf bij Fréjus, Zuid-Frankrijk. Wat een genot om iedere dag mooi weer te hebben. Bijna 200 km gefietst in 10 dagen om de conditie op peil te houden, ik hou ervan.

Jack, onze kleinzoon is inmiddels 2 ½ en kletst je de oren van het hoofd: “Wat is dat?” en dat rustig 10 x achter elkaar. Hij kan zich heerlijk bezig houden met van die houten treintjes waar een magneetje in zit zodat ze makkelijk vast en los te koppelen zijn.

Meer over een maand.

2 reacties

Wat een teleurstelling voor je dat de injectie niet heeft geholpen. Je hebt nu alles uitgeprobeerd en ik snap dat je gedachten nu uitgaan naar de volgende controle. 

Heerlijk dat je conditie zo goed is en dat je zo ver hebt kunnen fietsen in die prachtige omgeving. Ook het genieten met en van je kleinzoon is iets waar jij van geniet. Ik lees veel positiviteit in je bericht en dat vind ik super knap van jou! 

We zullen snel weer eens afspreken!

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 20:48