Second love

Op de radio wordt er geadverteerd met second love. Dat is als je niet genoeg hebt aan één lief. Ik kan mij dat niet voorstellen. Nou moet ik eerlijkheidshalve vermelden dat ik vermoed dat mevrouw Zweef het heeft aangelegd met de wasemkap. Innige omhelzingen vallen haar ten deel heb ik begrepen. Zij beroert met haar hoofd de hoek van de wasemkap. Ik heb daar al eens over geschreven. Dat kan zo niet langer, ik moest daar wat aan doen.

Samen met mijn goede vriend H. hebben we de wasemkap ingekort, zodat die ruim twintig centimeter hoger hangt, waardoor er geen intimiteiten meer kunnen plaatsvinden tussen de hoek van de wasemkap en het hoofd van mevrouw Zweef.

Het was even een klusje, maar ik heb meteen het vet van 15 jaar kunnen verwijderen. Hij blinkt weer, van binnen en van buiten.

En gelukkig nu geen vrijages meer met mijn lief.

10 reacties

Dat is een serieus karwei geweest. Ik had exact zo'n wasemkap in mijn vorige huis. Zowel J. als ik stootten ons hoofd daar ook regelmatig aan. Wij zijn niet zo handig... dus wij namen het ongemak er maar op de koop toe.  

Wij hadden overigens geen affectieve relatie met dat ding. Of ik moet dat verdrongen hebben.  

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 00:45

De mijne heeft ook zo'n harde hoek. Wil ik die hoger hangen? Nee, hangt tegen de wand dan moet er ook een nieuwe achterwand komen. Dan maar wat meer butsen in mijn kop. Koken is voor mij nu even geen hobby meer. Het is nog net dat ik het doe om niet dood te gaan van de honger.

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 03:52

Ik heb zo'n uittrekbare dampkap . In rust is die ingeschoven en als je er dan  nog tegen loopt moet je wel een driedubbele ezel zijn . 

Maar begrijp ik het goed dat je vorig idee vaneen inductieplaat met zijdelingse afzuiging afgevoerd is , afgezogen naar boven , zeg maar ? 

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 07:37

De inductieplaat is in bestelling, maar zonder afzuiging. Ik zou een recirculatie moeten nemen, want ik kan met geen mogelijkheid een afvoer onder het eiland maken. Nu, de luchtjes worden bij recirculatie wel gezuiverd. Echter, die waterdamp wordt ook onder de kastjes uitgeblazen en dat vormt op termijn een serieus probleem met de vochthuishouding. Je kunt er zogezegd extra kast door krijgen. Goed voor de omzet van de keukenboer.

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 07:44

Goed bezig Zweef, volgens mij hoef je je voorlopig nog niet te vervelen. Mvr Zweef boft met zo’n handige man.

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 08:13

Lieve Zweef wat een top oplossing heb je gevonden dat noem ik nou inovatief zijn en mevr zweef is vast blij denk ik zo haar hoofd blijft in het vervolg heel 

liefs hes xxx

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 11:49

Heb het tegen Zweeg niet gezegd , maar de hele tijd dat ik hier op deze blog zit , heb ik een visioen van Mevr Zweef die daar thuis rondloopt met een valhelm op . , tegen rondvliegende dampkappen dus . 

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 12:27

nou dat zal wel niet zo zijn geweest denk ik zomaar maar goed je weet maar nooit 

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 12:29

Mevrouw Zweef zal je voor altijd dankbaar zijn.  Je bent heel handig en dat komt goed van pas.

Laatst bewerkt: 24/09/2022 - 12:35

Bij de titel dacht ik nog 'het zal toch niet', maar bij het lezen moest ik hard lachen. 

Second love met een wasemkap. Blij dat je dat voorkomen hebt en dat mevr daar geen last meer van krijgt! Sjapo! 
Nu kan ze lekker voor je gaan koken zonder vrijages 😀

Laatst bewerkt: 26/09/2022 - 13:47