Jaarlijkse controles

Het was weer tijd voor mijn jaarlijkse onderzoeken. Mammografie was oké vorige week en bij de controle door de gynaecoloog deze week was ook alles oké! Ik mocht zelf weten of ik de tumormarker wil laten controleren. Omdat ik al maanden idioot moe ben vond ik dat wel fijn. Waarschijnlijk is de oorzaak daarvan niet een uitzaaiing, maar je weet het nooit, zeven jaar geleden was ik ook zo moe. Maar gelukkig… de waarde was weer heel laag en dat is goed.

De laatste paar jaar ervaar ik minder stress voor de controles. Dat vind zelf wel heel bijzonder, want ik ben de eerste jaren na de diagnose baarmoederkanker zo bang geweest. Gelukkig zijn statistieken maar statistieken en zeggen die niet alles en gaat het na zeven jaar nog steeds goed met me. Dat vind ik nog steeds een wonder van God.

Vandaag, 29 mei zijn we 24 jaar getrouwd, ook dat had ik niet durven dromen zeven jaar terug. Toch zat ik vandaag in het ziekenhuis, op onze trouwdag. Waarom, dat lees je in de volgende blog.

1 reactie

Van harte gefeliciteerd Heleen met jullie 24e trouwdag. Begrijp heel goed hoe dankbaar, blij en gelukkig, je hierbij voelt..

Oeps vandaag wel naar het ziekenhuis. Ik ga snel je volgende blog lezen.

Liefs Dasje 😘🤞🤞🤞

Laatst bewerkt: 30/05/2022 - 09:27