Dierendag

Dierendag

Speciaal voor dierendag maakte ik een ‘dierendagbitmojicollage’. Mijn nieuwste ‘hobby’.

2014

Mijn man en jongste dochter wilden een hond. Ik (en onze oudste dochter) niet, want ik zou degene zijn die die hond overdag moest uitlaten. Ook had ik niet zoveel zin om de hele dag en overal rekening te houden met een hond. Maar ik ging toch overstag. Een klein hondje wilde ik dan wel, die niét zou verharen en het moest een vrouwtjeshond zijn. Het werd een wit, klein boomerhondje, een kruising tussen een Shih Tzu en een Maltezer. Haar naam werd Lucky. Ze kwam in augustus 2014 als puppy van 8 weken en is nu dus 5 jaar oud.

2015

In 2015 werd onder andere deze foto gemaakt door Paulien. Toen durfde ik dit soort foto’s nog niet te plaatsen, terwijl ik er wel heel blij mee was. Dus bij deze alsnog!

Lucky was toen nog geen jaar oud en nog een heel speels hondje. Maar als ze bij mij op bed lag, wanneer ik ziek was van de chemo was ze heel rustig. Als ik huilde ging ze heel snel op mij hoofd likken. Daar heb ik zelf toen foto’s van gemaakt. Helaas ben ik de originele kwijt en heb alleen deze collage nog die ik toen maakte.

Lucky

Je begrijpt dat ik geen spijt heb dat we Lucky hebben gekocht in 2014. Soms vind ik het wel lastig. Als we met zijn allen weg gaan bijvoorbeeld, of als ik moe ben en haar moet uitlaten. Maar ze is toch wel erg leuk en lief.

https://www.groeiblog.com/dierendag/

1 reactie

Wat fijn dat jij zo'n lief maatje hebt die je steunt en zoveel liefde geeft. Mooie foto van jullie samen!

Met wat voor app maak jij zo'n collage, ziet er echt heel leuk uit, nieuwsgierig 😊

Groetjes Bianca

 

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 18:53