en toen was alles ineens anders

25-9

en toen was alles ineens anders......dit was de titel van de eerste blog van 10-6 .....en nu ruim 3 maanden later is alles weer ineens heel anders.

wat is er een hoop gebeurd in 3 maanden tijd , wat is 3 maanden op een mensenleven zouden wij een jaar geleden gezegd hebben , nu denken we daar heel anders over .

zo hadden en hebben we de hoop en gingen en gaan we er voor , we hadden een soort van streef datum gekozen , ergens in april of mei 2021 dan zou ron langzaam zijn werk weer op proberen te pakken ,zijn lust en zijn leven .... met de volle 100 % gingen we ervoor en een beetje meer.......dat doen we nog steeds , alleen hebben we de plannen en de datum een beetje bij moeten stellen......

en is er een hoop onzekerheid bij gekomen, iets waar we gister en vandaag veel over hebben nagedacht , allebei op onze eigen manier.......zo heb ik gister ron zijn kamer v koophandel nummer opgeheven ,dus met andere woorden zijn bedrijf beëindigt , zomaar met 1 druk op een knop .....ron zou zeggen er is zo weer een nieuwe aangevraagd , geen probleem.

maar ik had er toch veel moeite mee , ...en de afgelopen maanden passeerden in me hoofd voorbij, het voelde heel raar terwijl het eigenlijk heel simpel was ,......even inloggen , druk op de knop voor bevestiging, en nog een druk of je het zeker wist ,en dan was het gepiept.......die laatste druk op de enter toets , koste me nogal wat moeite ,.....of ik het zeker wist ?.....nee dat wist ik niet .....we weten niets meer zeker op dit moment ....alle zekerheid is verdwenen ,

mijn gevoel en verstand zijn in tweestrijd .....kom op zegt mijn verstand , dit is het verstandigst , maar mijn gevoel zegt iets heel anders , eigenlijk wil ik dit helemaal niet , eigenlijk wilde ik de afgelopen 3 maanden ook niet , maar helaas we hebben hierin niets te willen , het is iets wat je overkomt , en we zullen het ermee moeten doen , en ik moet zeggen dat gaat ons aardig af,.....met vallen en opstaan dat zeker , en gister was dus even een vallen moment , maar inmiddels zijn we erachter dat dat er ook bijhoort ,en dat dat goed is.

ook weten we met 100% dat we ook de kracht en positiviteit hebben om weer op te staan .

dat we dit kunnen samen , en dat we het ook gewoon gaan doen , dus uiteindelijk druk ik toch op die knop , waarna er gelijk een bevestigings mail komt ...... en voor deze ene keer heeft mijn verstand het gewonnen van mijn gevoel .

1 reactie

Lieve Astrid, je maakt me stil..... 
En onderstaande zin van je is o zo helemaal waar!
Kus xx Hebe

ook weten we met 100% dat we ook de kracht en positiviteit hebben om weer op te staan .

Laatst bewerkt: 26/09/2020 - 22:49