gaan we wel .....gaan we niet

24-9

vandaag zou weer een kuurdag in delft moeten zijn ,.....maar zoals ik gister schreef is daar ineens nogal wat onduidelijkheid.

nadat we allebei slecht geslapen hebben vannacht , krijg ik vanochtend eond kwart voor 8 een berichtje van ron, met de vraag of ik rijndam wil bellen wat nou precies de bedoeling is, ron heeft wel op de noodbel gedrukt , maar na een half uur is er nog niemand .

dus ik bel met rijndam , ik krijg iemand van de afdeling aan de telefoon , ik doe mijn verhaal en vertel dat we wat duidelijkheid willen inmiddels is het bijna 8 uur , en ron ligt nog in bed niet wetende wat nou de bedoeling is , en de afspraak in delft is om half 10 , dus normaal gesproken zou hij om half 9 opgehaald worden.

de verpleegkundige hoort mijn verhaal aan , en vertelt dat ze even moet overleggen met diegene die op ron zijn gang dienst heeft, na een paar minuten komt ze bij ij terug , met het verhaal dat ze ook nog even in het dagverslag van gister heeft gekeken, en tot mijn grote verbazing word er verteld dat er gister eind van de middag vervoer wilde regelen maar dat ze niemand meer te pakken hebben gekregen , het is dus voor de verpleging ook onduidelijk of er vervoer gaat komen, zij oppert nog wel dat er anders ziekenhuis gebeld word dat ron s middags komt , en dat ze zowiezo even moet wachten tot ass arts er is die het verslag gemaakt heeft , die komt om 8 uur word mij verteld, ik word langzaam aan toch wel lichtelijk geirriteerd , ik heb nog een kort gesprek met diegene die het aanspreekpunt voor ons is , en geef mij frustratie en boosheid geod te kennen, hij weet niet zo goed wat hij ermee moet en belooft wat te laten weten zodra er wat meer bekend is.

nog geen 5 minuten later word ik gebeld door de arts , dat het vervoer komt en dat de afspraak dus gewoon doorgaat.

ik geef wel te kennen dat ik dit een hele vreemde en nare manier vindt hoe dit gaat, zij geeft aan dat het een mis communicatie is, ik besluit om er verder maar geen energie aan te wagen.

ron moet zich nu ineens haasten , en ja hoor om half negen is het vervoer er en zo ligt hij om kwart voor tien , weer aan het hopelijk ons wondermiddel.

als ik rond 11 uur in delft kom ligt ron heerlijk te slapen ....en te snurken.

als ik er even zit komt de oncologie verpleegkundige het een en ander bespreken.

ook belooft ze dat er vanmiddag nog even een kweekje uit mond word genomen om te kijken hoe t ervoor staat met de schimmel (van de bijwerking v medicatie)

de dag verloopt voor de rest rustig , af en toe valt ron lekker in slaap , en als hij wakker is kletsen we een beetje over van alles en nog wat.

ik ga om drie uur weer richting de lier , om toch een beetje bij te slapen, ik ben deze week voor het eerst weer aan het werk , was ik in ziekenhuis ook wel , maar nu weer elke dag op mijn werk , en dus elke dag wekker om 5 uur , maar ik moet zeggen het is wel weer lekker even andere omgeving en andere focus .

ron is rond vier uur klaar met de kuur en word weer netjes afgeleverd in rijndam .....gelukkig .

morgen gaat ron met zijn fysio bespreken hoe en wat te doen , ivm de kahler , en hoe hun erin staan en of ze enige ervaring in deze situatie hebben .

er moet naar mijn idee een bepaalde balans in gevonden worden , tussen de kahler en de therapie.

dus dat is de doelstelling voor morgen ......een goede balans vinden.....

1 reactie

Na... fijn te lezen dat vervoer en behandeling zijn goed gekomen. Blijft shit dat het zo is gegaan. 

Balans ja... Dat is een goeie. Je hebt gelijk; balans vinden in therapie en Kahler. Maar ook... balans vinden in ziek zijn en leven. Leven met ziek zijn... 
Jullie doen het goed!

Laatst bewerkt: 26/09/2020 - 22:46