Fijn ik heb Nierstenen

Afgelopen maandagnacht ben ik met pijn tegen de ochtend wakker geworden. Mijn eerste gedachte gaat zoals velen onder ons direct naar iets met kanker. De pijn was heftig en gedurende een half uur bleef de pijn op hoog niveau. Daarna zwakte het af en werd het normaal.

Zoekend op de site kom ik uit bij doorbraakpijn en had ik een verklaring. s'morgens toch maar even naar de huisarts voor de zekerheid. na wat standaard geduw toch maar even urine en bloed nakijken. Tja vervelend, zei de huisarts, maar je hebt bloed in de urine en een verhoogd eiwit gehalte. de plaats van de pijn, je bloed uitslagen wijzen op niersteentjes.

ik was oprecht opgelucht omdat dit iets is van voorbijgaande aard. Afgelopen vrijdag bleek dat mijn urine weer normaal was. ik heb wel een keer pijn gehad bij het plassen, en waarschijnlijk zijn de steentjes toen verdwenen.

Komende week dus een gewone reguliere Ct scan en het gesprek wel of niet op vakantie bij mijn oncoloog alvorens te starten met de nieuwe chemo (zie voorgaand blogbericht)

Dit probleem, niersteentjes, lijkt in ieder geval weer opgelost.

7 reacties

Zeker bizar, Paul, dat je blij kan zijn met zoiets pijnlijks als nierstenen. Weer een kwaal, maar dit keer niet levensbedreigend. Bijna, bijna vergelijkbaar met een onschuldige ontsteking in een kies. Het houd maar niet op hè. Laat je scan nu ook maar onschuldige uitslagen zien. XX 

Laatst bewerkt: 25/05/2019 - 23:59

Niersteentjes, nou ja zeg. Ik dacht dat we gevrijwaard waren van dat soort kwalen...jammer weer.

Sterkte, hopelijk geen pijn meer!

Laatst bewerkt: 26/05/2019 - 18:56

HOOP dat je deze stenen uitgepraat hebt en nu van je ev vakantie kan gaan genieten gun het je zo 

Laatst bewerkt: 27/05/2019 - 10:34

Waar je al blij mee kunt zijn. 

Alles beter dan de k ziekte als er wat aan gedaan kan worden en het beter wordt.

Sterkte met de scans en uitslag. 💪💪🍀🍀

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 27/05/2019 - 11:14

‘Gelukkig maar’ .... voor zover je van geluk kunt spreken.

Hopelijk ben je er snel van af.

Laatst bewerkt: 28/05/2019 - 09:41