Eindelijk "niets" te melden!

Het is inmiddels twee weken geleden dat ik de melding kreeg dat ik een hernia had. Na die twee weken is het rustig geweest en zijn er geen nieuwe incidenten in mijn leven gekomen. Ik heb lichamelijk geen andere klachten waaruit zich mogelijk nieuwe incidenten lijken aan te melden.

Wat een rust! Nou nog niet helemaal. Het vertrouwen in een incident-vrije maand januari is er nog niet. Er blijft na acht maanden onrust zo'n vervelend stemmetje of gevoel in mijn lijf dat zegt "één zwaluw maakt nog geen zomer". En toch deze twee weken voelen top en die pakt niemand maar dan ook letterlijk niemand meer af.

Ik ben inmiddels aan de volgende chemo-kuur begonnen, de eerste van 2020. Na deze kuur krijg ik een CT scan en weten we waar de afgelopen periode toe heeft geleid. Ik ga uit van stabiliteit op de tumoren maar dat hoor ik tweede week februari wel.   

6 reacties

Nou Paul, wat een goed nieuws, geen nieuwe incidenten :). Maar die hernia had ik gemist. Dat is toch ook niet niks, qua pijn. Ik hoop dat je er snel van herstelt.

Laatst bewerkt: 13/01/2020 - 20:26

Een hernia en chemo, voor de meeste mensen al genoeg incidenten voor een jaar of 10. En jij gaat voor een incident-vrije maand januari! Ik ga met je mee, of nee, laten we er ook maar 10 jaar van maken, om te beginnen...maar eerst januari!

Joke

Laatst bewerkt: 13/01/2020 - 15:38

Hoi Paul, fijn dat het nu een beetje te behappen is. Onrustig gevoel snap ik wel; het is ook nogal wat wat je achter de rug hebt. We duimen voor een goede uitslag! En dat je de kuur goed zult doorstaan.

Groetjes Hebe

Laatst bewerkt: 13/01/2020 - 16:54

Hallo Paul 

Ik heb alles doorgelezen en ben heel erg onder de indruk . Wat heb jij al veel achter de rug ivm chemo etc .Ik hoop voor je dat 2020 weer beter mag gaan 

Heel veel succes met de volgende behandeling .

lieve groet  Fien 

Laatst bewerkt: 13/01/2020 - 17:53

Beste Paul

Even in wat "rustiger" vaarwater. We weten nooit wat het ons zal brengen, we kunnen immers niet in de toekomst kijken maar wel het moment dat het "goed" gaat koesteren. De onzekerheid zal altijd wel zo nu en dan aanwezig zijn. Wens je een beetje rust en dat de kuur zijn werk doet. 

Liefs Nonnie 💕

Laatst bewerkt: 13/01/2020 - 20:57

Eindelijk een beetje rust, Paul. Ik hoop dat dat mooi zo door gaat en dat de kuur flink z'n werk doet! Sterkte en veel liefs XXX

Laatst bewerkt: 14/01/2020 - 10:20