De langverwachte uitslag, blijkt een meevaller

Vandaag kreeg ik de uitslag van de CT scan. Nadat mijn bloedwaarden de afgelopen tijd dramatisch waren en de tumormarker explosief was gestegen en ik die rare emotionele kortsluiting had ervaren verwachte ik een negatieve uitslag. 

Gelukkig blijkt dat de tumoren stabiel zijn. Maar zoals vaak is dat niet alles. Ik blijk een longontsteking te hebben waarvan ik zelf niets heb gemerkt. Ja ik hoest een beetje, maar dat lijkt me logisch met longmetastasen en hyperreactiviteit van de longen aan het begin van de herfst. Maar niet dus. 

Daarnaast was mijn bloed dermate slecht dat ik niet aan de volgende kuur mag beginnen. Dus een weekje uitstel. Meteen de ruimte die me geboden werd maar gepakt en een korte vakantie in de Limburgse heuvels geboekt.

Angst blijkt zoals vaak een slechte raadgever. En bloedwaarden en tumormarkers zeggen voor mijn kankerverloop dus niet zo veel.

Tot over twee weken.

12 reacties

Gelukkig Paul. Gefeliciteerd met dit gunstige nieuws. Leuke dingen en energie op gaan doen in de Limburgse heuvels. Ik heb je een persoonlijk berichtje gestuurd met daarbij een uitnodiging. Zou ontzettend leuk zijn als jij dan ook komt. Kunnen we met z'n allen gezellig verder kletsen. Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 14:12

Hi Paul, 

Wat fijn dat de uitslag meevalt! De longontsteking en slechte bloedwaardes zijn jammer, maar het tripje naar Limburg is wel weer een mooie break. 

Groetjes van Jessica

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 16:40

Eindelijk de meevaller die wij jou allemaal zo gunnen. Hoewel ik me realiseer dat het best gek is dat wij een uitslag waarbij een longontsteking wordt geconstateerd als een meevaller beschouwen. Voor een gezond mens is dat een grote schrik.

Nog bedankt voor jouw bijdrage aan de deelnemersdag. Het hoogtepunt van de dag, volgens mij.

Goede dagen in Limburg,

Hanneke

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 17:17

Een longontsteking als meevaller, gekker moet het niet worden. Hopelijk blijf je er weinig last van hebben en geneest het weer snel. Geniet in Limburg.

Tipo

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 20:04

Een meevaller....yes! En wat fijn om even een mini vakantie in Limburg te houden. Mooie kleine geniet momenten maken, veel plezier!

Liefs Nonnie 

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 20:15

Wauw Paul. Zo zie je maar weer ‘De mens lijdt het meest aan hetgeen hij/zij vreest’. Mooi dat de boel stabiel is. Lekker naar Limburg!

Laatst bewerkt: 09/10/2019 - 23:38

Mooi hoe je van die lastige bloedwaarden gelijk weer een kans en een reis maakt. Goede dagen gewenst.

Laatst bewerkt: 15/10/2019 - 11:57

Hey Paul, beetje later, maar wat fijn een mooi bericht. Alhoewel ik het altijd vreemd blijf vinden dat wij allen (hier) heel anders ervaren wat een goed bericht is ipv gezonde mensen...... Wij zijn blij met alles wat niet levensbedreigend is; hoe bizar!

Hoop van harte dat je in het mooie Limburgse land genoten hebt. En dat je fijne energie hebt kunnen bijtanken. Heb genoten van jouw aanwezigheid en toespraak op de deelnemersdag. Durfde niet goed je aan te spreken; ja had het al zo druk en de dag was ook zwaar genoeg. Hoop er gewoon op je nog eens te ontmoeten....

Lieve groetjes Hebe xx

Laatst bewerkt: 21/10/2019 - 15:38