[1064] Afleiding in de rustweek

Ik zit na mijn kuur in een rustweek, in de aanloop naar de controles en uitslagen van volgende week. Normaal gesproken ben ik in zo'n week nogal gespannen maar deze week wordt mijn aandacht gevraagd voor mijn schoonmoeder. Er moet een CIZ indicatie vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg) komen want het is wachten op ongelukken en daar wordt niemand beter van.

Ik zit zelf midden in het proces van ziek zijn maar heb nog geen last gehad van de bureaucratie die komt kijken bij het aanvragen van aanvullende hulp. 

Het is een lastig proces voor ons, ik ben maar van de "koude kant" maar toch probeer ik de aanvraag met instemming van alle eigen kinderen te verzorgen.  Het aanvraagproces houdt mij weg bij mijn eigen spanning en dat is dan weer positief. 

5 reacties

Paul,

Vervelend dat je juist nu in die fase zit met je schoonmoeder, van de andere kant zoals jezelf al aangeeft haalt het wat druk van je eigen ketel en ben je daardoor wat minder met je eigen proces bezig.

Ik zie de getallen staan bij je blogs en vroeg me af wat deze betekenen. Mijn aanname is dat dit de dagen zijn vanaf het moment dat je de diagnose hebt gekregen. Ik gun je in dat geval een getal dat jezelf, je oncoloog of wie dan ook niet voor mogelijk houdt, uiteraard met behoud van kwaliteit van leven.

Sterkte met je schoonmoeder, maar zeker ook met je eigen uitslagen volgende week.

gr. Jack

Laatst bewerkt: 08/08/2019 - 18:04

Ik vroeg mij ook al af wat die getallen voor de titels ineens betekenen. 

Sterkte met alles!

Laatst bewerkt: 08/08/2019 - 21:29

Heel herkenbaar Paul,

wij zijn ook veel bezig (geweest) met moeder en schoonmoeder, ze zijn allebei 91 jaar en sinds kort ook allebei opgenomen in een verzorgingshuis ivm WLZ (Wet Langdurige Zorg). Er is heel wat te regelen en dat geeft inderdaad afleiding van je eigen zorgen! Sterkte met alles! 

Laatst bewerkt: 10/08/2019 - 17:35