Halve centimeter onrustige cellen..

Alles gebeurt met een reden? Dat zal best, maar met welk doel? 
Nog geen 4 weken geleden de operatie aan mijn scheenbeen vanwege een plaveiselcelcarcinoom. Aanstaande maandag opnieuw naar de dermatoloog voor 5 nieuwe plekjes.... tja, dan vraag ook ik me echt wel eens af waarom! Niet dat dit enige nut heeft wat ik heb er nog nooit een antwoord op gehad. 
Er gaat soms geen maand voorbij of ze zijn er weer. Kleine rode ruwe plekjes met schilfers.... een halve centimeter onrustige cellen op mijn lichaam die voor een hoop onrust zorgen. We gaan het zien maandag.  Ik hou jullie op de hoogte. 
Liefs Bianca 

2 reacties

sterkte weet wat het is had plaveiselcelcarcinoom2018 . bij mijn kraakbeen oor ,tumor weg gehaald ,zie nu niks meer ,maar wel 1tje die kwaadaardig is ,en gaan  sluimeren ....mvg marjo kamp 

Laatst bewerkt: 25/02/2021 - 21:05

Ik geloof er eigenlijk niks van, dat alles een reden heeft. Toeval, geluk, pech, dat zijn meer de principes die ons lot bepalen. Zeker als je zoveel pech hebt als jij en ik en vele anderen op deze site. Ik vind het een heel moeilijke gedachte, dat dat allemaal een reden zou hebben. Maar dat laat jij eigenlijk ook wel doorschemeren met je opmerking dat de vraag 'waarom' weinig nut heeft en dat je er nog nooit een antwoord op hebt gehad.

Er ís geen antwoord, ik stel de vraag ook niet meer.

Veel sterkte gewenst,

Hanneke

Laatst bewerkt: 25/02/2021 - 22:02