Nieuwe Medicatie erbij

Hoi iedereen,

Zoals verteld ben ik naar het Ziekenhuis geweest voor onderzoeken. Daaruit is voortgekomen dat ik 2 extra medicijnen erbij moet gaan nemen. 

Namelijk:  ZYTIGA 500 mg en                                         PERINDOPRIL 2 mg.

Heeft iemand ervaring met deze medicijnen,  op welke wijze dan ook?

Alvast bedankt  

Greetz Robert 

 

6 reacties

Hoi Robert,,,de Zytiga 500 mg heb vorig jaar een aantal maanden gehad,,totdat hij zijn werk niet meer deed,,,het heeft eigenlijk bar weinig met mij gedaan. Heb er verder ook geen bijwerkingen van gehad. Verder kan ik je er niks over vertellen

groetjes Roelie

Laatst bewerkt: 19/11/2021 - 11:24

Dank je wel voor je feedback. Nog 1 vraag, wat was jouw vervolg behandeling na de Zytiga 500 ?

Laatst bewerkt: 20/11/2021 - 17:01

Nou Robert,,,ik kreeg vorig jaar opnieuw uitzaaiingen in mijn heup,,psa liep weer op naar 25,,,er bleek een scheur in mijn heup te zitten en het bot van mijn bovenbeen (poreus) was dusdanig aangetast dat ze hebben overwogen om mij te opereren en de botten te verstevigen met platen,,,,gelukkig was alles nog sterk genoeg,,,maar het lopen moest ik eerst maar even vergeten,,,,ik moest me de komende maanden voortbewegen door middel van krukken,,,in december vorig jaar kreeg ik eerst 5 bestralingen de laatste was op 30 december,,,,en ik meende op 18 januari kreeg ik mijn 1e docetaxel en mijn laatste op 2 augustus,,,hiervan heb ik er 10 kuren van gehad,,,,,,,,Psa is gezakt naar 2.2

Mijn been is volledig wéér hersteld,,,de botranden zien er weer strak uit,,,en en de psa is weer gezakt,,,,,,,mijn medicatie wat ik nu nog krijg is de halfjaarlijkse antihormoon injectie Pamorelin,,,,,verder zou er geen medicatie meer voor mij zijn,,, als de psa weer zou oplopen dan volgt er weer een chemo.

Maar ik voel me super Robert,,,ben alweer 9 weken aan het werk,,,nou ja geen hele dagen / weken,,,,ben begonnen met 3 dagen maar dan 2 uur per dag,,, momenteel ben ik nog steeds bezig met 3 dagen maar dan 4 uur per dag,,,ik bouw het langzaam op zoals ik het nu opbouw dan ben ik pas op 14 april weer voor 100% aan het werk,,

Laatst bewerkt: 20/11/2021 - 21:25

Klinkt fantastisch, ik kan, vrees ik, alleen maar van zo'n scenario dromen.  Ik kan dit traject wat jij hebt bewandeld wel voorleggen aan mijn Oncologe, maar iedereen, en iedere kanker is verschillend helaas. We zullen zien. Ik hoop dat het jou alleen maar goed blijft gaan. 

Greetz Robert

Laatst bewerkt: 22/11/2021 - 12:32

Ik wens jou het allerbeste Robert in jou traject en moge de medicatie bij jou zijn werk wel goed doen,,,en dan voor een lange lange tijd🍀🍀🍀

groetjes Roelie

Laatst bewerkt: 22/11/2021 - 12:52