Na een tijdje stilte .....

Na een tijdje stilte....

Na een tijd van stilte van mijn kant nu weer een bericht. 

Het laatste bericht was geloof ik dat ik mijn 4e chemo had gehad. Ondertussen heb ik mijn 6e chemo achter de rug en moet ik 12 November terug voor een evaluatiegesprek.  Daarna staan alle opties open behalve nog meer chemo. Ik ben na de 6e kuur best wel beroerd geweest ( 1 van de redenen waarom ik hier niet was, geen puf) ik had last van misselijkheid, duizeligheid, slaperigheid, moeheid, kortademigheid en alsof dat allemaal nog niet genoeg was kreeg ik er nog en bacteriële infectie bovenop in mijn elleboog die nu nog in alle hevigheid rondwaart. Dus zoals gezegd de 6e kuur bracht mij geen geluk. Het zal ook wel te maken heb en met het afnemen van je weerstand in de loop van de kuren die je ondergaat. Iedere 3 weken blijft er toch een restantje chemo in je lijf achter en dat doet geen goed en dat hoopt op en aan het eind ben je op je zwakst en is je weerstand slecht en ben je ontvankelijk voor allerlei andere ziektes zoals verkouden zijn of een infectie. Maar zoals gezegd de laatste chemo zit erop, nu 12 November afwachten. Ik heb al een beetje voorsprong want ik weet al dat mijn PSA nu op 0.8 staat en alle uitslagen die positief moeten zijn dat ook zijn en dat geldt ook voor alle negatieve, die zijn negatief.  Dus alvast goede geluiden wat dat betreft.

Ik hoop dat ik dees en geen  weer wat heb bijgepraat.

Greetz van een positieve Robert. 

 

7 reacties

Hoi Robert,

Inderdaad had ik je al een tijdje gemist. We zagen je eerst zo vaak en toen ineens niet meer.

Nu is duidelijk waarom: zware tijden. Maar gelukkig nu wel goede uitslagen, dus dat geeft hoop.

Tot een volgende keer,

Hanneke

Laatst bewerkt: 28/10/2019 - 15:56

Hoi Hanneke,

Tja ik was idd vrij aanwezig maar zware tijden noopten mij om wat rustiger aan te doen. 

Het doet me goed om te lezen dat ik dan ook gemist wordt 😁. 

Ik ben natuurlijk de eerste die blij is dat het allemaal weer de goede kant op gaat en ik hier weer vaker aanwezig kan en zal zijn. Het enige wat mij nu nog zorgen baart is mijn weerstand en kortademigheid na de laatste kuur. Voorlopig heb ik nog een bacteriële infectie op mijn elleboog welke wordt bestreden met AB. Komt als het goed is weer goed, positief blijven.

Greetz Robert 🤗🤗

Laatst bewerkt: 29/10/2019 - 13:51

Robert,

De Docetaxel kuur heeft je goed geraakt...Tijdens de laatste kuren heb ik ook wel wat bijwerkingen gehad zoals witte tong, urineweginfectie en meralgia paraesthetica.  Mijn ervaring is dat je na 2 a 3 maanden voor 90% hersteld bent en  alles weer kunt doen. In mijn geval bergwandelen, fietsen, tennissen enz. Hopelijk vergaat het jou ook zo. Succes!

Koos

Laatst bewerkt: 28/10/2019 - 17:06

Ik hoop het zo, Koos want hoe ik me nu voel en wat voor dingen er gebeuren in mijn lichaam, ik vindt het 3x niks. Maar ja na regen komt zonneschijn is het spreekwoord.  🤗🤗

Laatst bewerkt: 29/10/2019 - 08:36

Prachtig van je Robert, dat je zo positief blijft. Ik hoop dat je weer snel aansterkt en dat er veel positieve uitslagen zijn en weinig negatieve.

Tipo

Laatst bewerkt: 28/10/2019 - 19:27

Goed om te horen dat na de moeilijke tijd dingen er toch weer wat beter gaan uitzien, en de psa is ook netjes moet ik zeggen hoor.

Laatst bewerkt: 29/10/2019 - 07:18

Hoi Robert, heb je idd gemist. Ga je  nu verder lezen

Liefs Hebe

Laatst bewerkt: 19/11/2019 - 20:28