Hoe nu verder?

HOE NU VERDER ?

De tijd na 10 juli is aardig snel voorbij gegaan. 10 juli was de dag dat mijn PSA waarde gezakt was tot 0.1. En ik mij toen, en nu nog steeds af vraag, Hoe nu verder ? Wat als mijn PSA waarde 0.0 is ? Hoe gaat een behandeling dan?  Ga je op dezelfde voet verder of krijg je andere medicijnen? Met andere woorden, veranderd je behandelplan? Ik vindt dit best wel belangrijke vragen welke ik nog niet aan mijn Urologe heb kunnen stellen. Misschien zijn er hier 'lotgenoten ' die met dit zelfde bijltje hebben gehakt. Ik hoor graag van jullie.

Greetz 

Robert (Robas)

2 reacties

Wel super fijn dat je PSA waarde is gezakt en blijft zakken!! Voel je je ook OK erbij? Ik ben benieuwd of de behandeling dan verandert, lijkt mij dat je dan op dezelfde voet doorgaat toch. 

Groetjes Hermien

Laatst bewerkt: 24/09/2020 - 10:39

Hermien,

Allereerst bedankt voor je reactie. 🤗. Ik ben superblij dat de PSA waarde zakkende is. Ik voel mij er ook nog eens supergoed bij. Geen pijntjes of ongemakken (afkloppen). Ik weet echt niet of ik op dezelfde voet verder ga qua medicijnen of behandeling, hoe is nog niets over gezegd door mijn Urologe.  Dit zijn vragen die ik in een persoonlijk gesprek met haar wil bespreken en niet telefonisch in een telefonisch gesprek. Hierin heb je gewoonweg te weinig tijd, en ik wil graag iemand aankijken en dat gat telefonisch niet. Maar ik voel me prima en ben gelukkig goed door de eerste Corona golf gerold. Als golf 2 ook zo gaat voel ik mij een gezegend mens ( en dat voor een ongelovige Thomas 😂🤣). Nogmaals dank voor je interesse.

Laatst bewerkt: 25/09/2020 - 14:24