Uitslag

Filtertje, dan zie je er 👍🏻 uit

13.30 uur een afspraak in het VU. De chirurg verteld ons rechter borst is schoon en in de linkerborst hebben ze twee totaal verschillende tumoren gevonden. Beide angio invasie, groeit door bloedvaten en zijn agressief en kunnen in de rest van het lichaam komen. De oksel is schoon. Ondanks dat luid het advies chemotherapie. BAM, dat komt binnen. Er volgt een gesprek volgende week met de oncoloog en die gaat ons alles uitleggen. Een tumor graad 2 waarvan de HER2 uitslag nog volgt. En een tumor graad 3 waarvan de HER2 negatief is. Ik vind het allemaal moeilijk uit te leggen. Het gesprek met de oncoloog dan maar afwachten. Ondertussen proberen het voor mezelf duidelijk te krijgen. 
 

7 reacties

Pffffffff dat kon er ook nog wel bij.... en ja dat komt binnen. Ook hier bij ons komt het binnen. We hadden zo geduimd.Logisch dat je het niet allemaal begrijpt ...hele dikke kus en knuffel voor jou en Jan 😘

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 18:13

Jemig José, wat zit jij in een rollercoaster. Ik vind het zeer heftig. Blij te horen dat je okselklieren schoon zijn. Dus eigenlijk uit voorzorg chemo.. . Ik wens jou en Jan heel veel sterkte bij alles wat je moet ondergaan. Ik blijf je volgen! Liefs Annet Kaldenbach.

 

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 18:15

Kut kanker, heb er even geen ander woord voor...... José, ongelooflijk veel veerkracht, positiviteit, geduld en al het positieve wat je een ander maar wensen kan.. 

Guy en Jet

 

 

 

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 18:42

😥 niet echt fijn bericht. Lastig om alles te plaatsen, het gaat je leven behoorlijk beheersen. Hoop dat je samen met Jan jezelf hier doorheen kunt slaan. Je kunt niet anders dan je overgeven aan de artsen. Blijf positief! 😘

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 20:02

Wat een klote nieuws. Jullie moeten toch wat doorstaan.  Weer een week wachten. Hoe verder... 😘😘😘Van PE en Mij

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 20:41

Potver.....dit  wil jij, Jan,  wij en niemand niet......niks geen mooi bericht. Een hel waar je door gaat samen met Jan.

We blijven  kaarsjes opsteken en schietgebedjes  maken.....hier schrikken we van. We blijven energie sturen!

Grote groeten van Engel en Ans.....kus kus!

Laatst bewerkt: 20/01/2020 - 21:56

Moeilijk uit te leggen en niet te bevatten he, maar dit nieuws is een behoorlijke klap extra. Na dit prachtige PUUR weekend weer met beide benen op de grond pffff.
Sterkte en kracht lieve José en Jan! 😘😘😘

 

Laatst bewerkt: 21/01/2020 - 07:20