Luieruitslag🤣

Zie je wereld als lopend buffet....schep op wat energie geeft.

Het is ondertussen alweer zondagavond. De tijd gaat snel. Jan draait een vroege dienst vrijdag en pa en moe komen mij ondersteunen. Ik maak een afspraak bij de huisarts en dat gaat weer moeizaam, ik wil na 3-en want Jan wil mee en die werkt. Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken maar ik heb me er wel ontzettend boos over gemaakt. Zonde van m’n energie. Die moet ik voor andere dingen gebruiken. Pa gaat een rondje door de kamer met de stofzuiger en m’n moeder houdt zich bezig met de was. Fijn wat hulp. En ja lastig dat ik zelf niets mag doen.😔 Einde van de ochtend komen Joke, Pé en Simone even langs. Gezellig een koppie. Joke stelt voor dat Pé even meegaat naar de huisarts om half 2. Ik sputter even, dat red ik wel. Maar denk dan het is wel even fijn. De huisarts heeft pas de 15de een bericht gekregen en ik stond om zijn lijst van patiënten die hij wilde bellen. Goed om er te zijn. Dan weet hij ook een beetje wat er is en daar waar nodig me te ondersteunen. Receptje mee voor verband, maar moet wel alles zelf betalen😬 Inlegkruisjes is niet ideaal maar was wel even een oplossing. ‘s Middags is Jan er weer. Rustige middag avond verder. Zaterdag, er komt steeds meer wondvocht uit de wond. Dus doorlekken hoort er ook bij😱. Dan toch maar zo’n grote inlegger in m’n bh. ‘s Middags zijn m’n zusjes er en we beginnen lekker met een puzzel van van Haasteren. ‘s Avonds: ‘Wie is de Mol?’ kijken. De nachten slaap ik redelijk, soms wordt ik tussendoor wakker. Dan ontbijt ik en ga daarna weer slapen. Om 8 uur pillen. (Het liefst 1 uur voor of 2 uur na het eten.) Ik heb ze 4 keer daags dus dat is even puzzelen😜 wanneer ik mag eten.
Ik mis door dit alles het optreden met popkoor Puur in Paradiso op zaterdagavond. Heel jammer maar ik heb regelmatig contact met de meiden. Dat is zo’n belevenis. En zondag komen alle filmpjes en foto's voorbij van Puur. Wat klinkt het allemaal goed. Kippenvel. Zo geniet ik toch lekker met ze mee. Isabelle, Dorien en Dievera komen gezellig lunchen. En verder ben ik lekker aan het puzzelen. Tussendoor ga ik nog steeds even op bed liggen. Ik slaap niet. Maar rust wel even. Dan gaat de deurbel, er staat een buurvrouw die ik nooit spreek voor de deur. Met een pan soep. ‘Voor een stoere vrouw,’ zegt ze. Ik ben helemaal van slag. Bedank haar. En als ze weg is denk ik waarom vraag je haar niet even binnen. Wat ontzettend lief, ik moet de pan terugbrengen dan spreek ik wat af. 
Ik krijg overigens pijn van de inlegger. M’n huid vind het niet fijn. ‘Luieruitslag’ zou dat zo voelen? Aaaahh dat doet echt pijn. Irritant. Waarom dat er nu weer bij. Ik ga even naar boven, gooi alles uit. Effe luchten. Straks maar even met alleen wondverband. Hopen dat de bh binnenkort af mag. 

3 reacties

Powervrouw!!! Het valt allemaal niet mee 😧 vooral niet als je lichaam niet mee werkt!  Fijn dat je de rust hebt om lekker te puzzelen, even je zinnen verzetten. We leven met jullie mee 😘 Groetjes uit Doornenburg 🤗

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 20:27

Stoere vrouw, stoer wijf stoere dubbel DD'er, wat een ding en wat is het heftig!!

Voor jullie beiden, dikke kus!! 

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 22:06

Lieve skat,

Wat een positieve aandacht van iedereen, gelukkig geeft dat je de energie die ozo nodig hebt......we blijven duimen dat het herstel snel verloopt, groetjes vanaf de Vriendschap!@

 

Laatst bewerkt: 19/01/2020 - 23:50