En dan heb je nr 2 gehad.

Lekker even wandelenđŸ„Ÿ

Wat ben ik toch blij met alle aandacht in welke vorm dan ook. Er wordt aan me gedacht. Elke dag ligt er wel een kaartje op de mat. We zijn alweer in maart en ik heb de 2de chemo vandaag. Na de laatste blog krabbel ik steeds meer op. Nog steeds krijg ik veel visite, heel fijn en ik ga met een enkeling ook aan de wandel. Af en toe ga ik naar m’n werk. Heerlijk om daar even te zijn. Ik ga zelfs een ‘dagje’ uit met Ben en Puck naar Hoenderdael in Anna Paulowna. Wat een leuk dierenpark. Ik heb best wel energie, ik slaap ook lekker, de buitenlucht doet me goed. Ik bezoek het inloophuis Pisa met Karin. Mooi huis, volgende week ga ik daar meedoen aan de yoga. Ben uit eten geweest met de High Wives, met m’n collega’s lekker gegeten. En gister ben ik naar het afscheid van Ans gegaan, ze is klaar met werken. Wat een mooi afscheid. Verdiend, zoveel aandacht. 
Vanmorgen om 9.40 bloedprikken, gesprek bij de oncoloog. Daarna moeten we een tijd wachten, bij de dagbehandeling vragen we of er plek is. En dat is er, ik krijg een bed, de chemo is er ook snel. Deze keer gaat het ook voorspoedig. En we rijden een uur of 2 weer weg, Jan zet me af bij Ans. Foto’s kijken en alle cadeaus zien. We lopen nog een rondje door Hoorn. Heerlijk. En nu thuis op de bank. Moe maar nog niet beroerd đŸ€žđŸ» hopen dat dit zo blijft. Tot een volgende blog.

3 reacties

En dan is het de tweede alweer ...gister ff gewandeld samen. Lekker een korte wandeling. Frisse neus weer gehaald. PE brengt je terug naar huis. Genoeg gedaan voor de zondag. Knap hoe je het allemaal doet. Hopen dat de misselijkheid niet doorzet....😘

Laatst bewerkt: 09/03/2020 - 07:40

Moge Jo, nummer twee alweer, wat een klus! En wat was het goed om je te zien bij Ans haar afscheid, pruik op en dan ongelooflijk veel lef hebben om naar de receptie te gaan met wel 200 man en heel, veel bekenden. En jij doet dat 'gewoon', ik was zo trots op je!!! Cross my fingers, dat de komende dagen niet te zwaar worden, dikke kus!! 

 

Laatst bewerkt: 09/03/2020 - 09:33

Hoi José, dapperedodo.......nummer 2 alweer te pakken, afstrepen maar.

En wat je zegt, veel aandacht en buitenlucht........Gaan we vaker  doen.

Dapper dat je er donderdag bij was. Niet met een pruik maar een mooi #haarwerk.......stoer hoor, bikkel. 

Tot gauw voor een rondje om.

Dikke kus, Ans.

Laatst bewerkt: 10/03/2020 - 22:37