De chemo’s zitten erop...🎉

De chemo is voorbij... maar dan begint het pas zeggen ze.

Het is al een tijd geleden dat ik van me heb laten horen. De 3de zware kuur had ik 22 juni en in de week die daarop volgt heb ik het zwaar. Ik neem geen pilletjes tegen de misselijkheid, en ik ben niet misselijk maar zo moe, plof uit elkaar van het vocht. En wat is het warm buiten. Ik lig vooral woe en do op bed, met de waaier aan. Ik slaap veel. Vrijdag krabbel ik weer een beetje op, stap ‘s middags op de fiets maar besluit al snel weer naar huis te gaan. Mijn hart slaat op hol, het is te warm en mijn lijf moet al zo hard werken. Ik ga weer op m’n bed liggen, waaier aan en boek lezen dan maar. En in de week daarop is de temperatuur beter en ik wandel weer wat, ga wat meer in beweging. Ik ga naar de zomerborrel op het werk. Wat leuk om iedereen weer te zien en te spreken. In de week daarop loop ik samen met Karin de alternatieve 4-daagse van Alkmaar. 4  dagen 10 kilometer. Een heerlijke week met zon en regen en veel lol. We vieren nog feest met  pa Lankhorst die 90 wordt en dat is ook een bijzondere avond. En dan is het maandag de 13de, de laatste chemo. Zo geen zin in. Bij thuiskomst hangt de vlag uit. Er is taart en een borrel om te proosten op het leven met Ans, Karin en Annet. De week die daarop volgt zijn de woe en do weer de heftigste dagen. Vrijdag loop ik een stukje met Ans mee, zaterdag fiets ik met Ans naar Enkhuizen, we stranden in Wervershoof en lunchen onverwachts bij Karin en Wil. Zondag loop ik met ons wandelclubje 8,5 km. Zo blij dat ik dat alweer kan. En dan volgt er in de week de alternatieve 4-daagse van Nijmegen. Ook hier wil ik 4 keer 10 lopen. Ik maak startkaarten voor de hele week en loop sowieso met Ans. Het is een hele bijzondere week. We maken er wat leuks van. We komen zelfs even in beeld bij het journaal. En ik ben natuurlijk weer heel blij dat het me ook lukt een week na de chemo. Vrijdag vieren we de 50ste verjaardag van Marcella (jongste zus!) een VRIJMIBO met alleen dames. Geweldig feest in de tuin. 
En nu ga ik verder met herstellen en alles langzaam weer oppakken.....

4 reacties

Ja ons leven gaat niet over rozen. En wat heb je het zwaar de eerste week.  Maar gelukkig herstel je steeds weer om de volgende aan te kunnen. Hou hoop geniet wanneer je je beter voelt.

Sterkte en liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 07:55

Zo trots op jouw, hoe jij je hier doorheen vecht. Luister naar je lichaam en doe wat je kan en dan hoop ik dat je beetje bij beetje weer hersteld. De oude zullen we niet meer worden maar al komen we maar weer een beetje in de buurt. (Spreek ik uit eigen ervaring.😉)

Heel veel liefs, Miranda.😘

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 10:05

Wat fijn dat de chemo’s achter de rug zijn. Voorbij is het zeker niet, maar deze stap is gezet. Sterkte en groetjes van ons vieren. 

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 10:06

Bijzonder mooi voorwoord......... Het is ook zo, de chemo zit er op en nu begint het herstellen.......

Wat hebben we mooie dagen gehad, je  bent echt een bikkel. 4 dagen zo goed gelopen en ook daarvoor, als normaal getraind, met alle malligheid er bij. De startkaarten bewaar ik al de mooiste medailles! Die heb je wel heel leuk  gemaakt  met de knippen en controles!

Nu even in de rust en pakken de wandeldraad straks weer op. 

Groetzzzzzzzzzzz

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 11:11