Weer een beetje de oude ik

Dinsdag 24 november heb ik een darmonderzoek gehad om te kijken of de naad goed genezen is zodat de tijdelijke stoma kan worden opgeheven. Wat was ik zenuwachtig en verdrietig. Alles van het afgelopen jaar kwam weer boven, de onderzoeken, de uitslagen. Maar wat waren de arts en verpleegkundige begripvol, en toen vertelde de arts, ik zie geen reden waarom de stoma niet opgeheven kan worden. En toen kwamen de tranen, niet van verdriet maar van vreugde, ik word weer een beetje de oude ik.

1 reactie

Inmiddels ben ik al 4jaar weer kanker vrij. Ik ben hier ontzettend blij mee, alleen merk ik nu steeds meer de nadelen vd chemo en de hypec. Ik was voor dat ik darmkanker/eierstokkanker kreeg al chronisch ziek. Ik ben nl hypermobiel met weke delen reuma. Door de chemo is dat verergert. Wat zou ik graag 1 dag zonder pijn in mijn lijf en moeheid door willen brengen. De neuropathie zit in mijn handen en voeten. Mijn spieren en gewrichten doen vreselijk  pijn. Ik klaag niet gauw, en ik ben superblij dat ik nog steeds er ben en kankervrij ben maar soms zou ik heel graag terug willen naar de tijd voor de kanker. 

Laatst bewerkt: 19/07/2019 - 19:12