Winnen van jezelf

Juist dus. Vandaag weer eens twee prijzen in de wacht gesleept met golfen. Dat werd hoog tijd ook, want die andere spelers begonnen een beetje praatjes te krijgen.

Mijn auto hield er midden in de polder zo maar mee op. En gelukkig was daar Piet van de Wegenwacht en die ontdekte de slechte kabelverbinding, waardoor de motor niet aansloeg. Nu rij ik weer als een zonnetje. ANWB, Piet jonguh, super bedankt!

Ze hebben ook patent op de beste wandelschoenen overigens en op de golfclub hebben álle dames de cross country laarzen van de ANWB. 

En wat moet ik nou vinden van een vrouw met dus ANWB wandelschoenen, die ik sprak en die al vier keer heeft geprobeerd zwanger te worden zónder echte man? Vier keer niks geen zwangerschap, geen kind, poging gestaakt want de verzekering betaalt de IVF niet meer.

En nu is ze in de rouw! Al twee maanden thuis hé... Toch nog een béétje zwangerschapsverlof denk ik dan.

"Waarom heb je het niet met een échte kerel geprobeerd om kinderen te krijgen?", vroeg ik haar.

"Die kon ik niet vinden."

Houd me echt bezig dat gesprek. Wat is dat nou toch met dat kinderen krijgen?

En dat bedenk ik me dan allemaal in die tien minuten dat ik op de roeimachine zit elke ochtend. Even alles aanzetten, glas chocomelk er achteraan tijdens het uitblazen, daarna douchen. 

Ik heb nu twee keer achter elkaar twee kilometer geroeid binnen tien minuten. Nét geen hartaanval. Dan mis ik toch een vrouw. Die me dan kan vinden als ik dood naast de roeimachine lig. Ik roei trouwens met de gordijnen dicht, want het moet wel een heel raar gezicht zijn om iemand die aan de haven woont in zijn huiskamer op een roeimachine te zien roeien. 

Je komt geen meter vooruit en dat met al dat water voor je huis.

... en daarna gaan pas de gordijnen open... als ik het natuurlijk overleef.

4 reacties

Een zeilboot in je kamer lijkt mij vreemd of een motorboot kun je daar ook de anwb voor bellen? Met een vrouw praten over zwangerschap op de golfbaan das toch een hole in one

  Sterkte

Laatst bewerkt: 05/03/2019 - 00:40

Kun je me niet eens vertellen waar je woont? En dan de gordijnen open laten? Als je gaat roeien? Zou er dolgraag een filmpje van maken :)

Zeg, en je had toch een vrouw? Dacht ik?

De kinderwens kan ongelofelijk dwingend zijn bij vrouwen, misschien ook bij mannen. Ik ken ook iemand die eindeloos door blijft proberen om zwanger te worden. Totdat het geld echt echt echt op is. Pas als je het van heel dichtbij hebt meegemaakt kun je er misschien iets van begrijpen, en dan nog is het lastig.

Mooi stukje.

Laatst bewerkt: 07/03/2019 - 21:10

Hoi Anne,

 

Het zou een toeristische attractie worden, dus ik laat de gordijnen dicht als je het niet erg vindt. Maar je mag best eens komen roeien op m'n trainer om te kijken hoever jij roeit in tien minuten?

;-)

En nee.... verkering is uit, geen vrouw in mijn leven opdit moment. Wel even lekker rustig zo...

Alles goed met jou?

groetjes,

W.

Laatst bewerkt: 08/03/2019 - 08:23