Amor vincit omnia

Blog 211

We zijn weer thuis, vele leuke herinneringen rijker. Moe, maar ontzettend voldaan. Flinke rustpauzes waren nodig om alle leut te kunnen volbrengen. Doseren was de leus, dan moesten de kinderen het even zonder ons stellen. Dat hadden we van te voren al met elkaar besproken. Het is allemaal gelukt. Jokes wens werd door heel veel liefde vervuld.

De shows, het vuurwerk, winkeltjes, de Disney figuren. Hapjes en drankjes, gekke bekken foto's. Het was er allemaal. Heel veel werd ons als geste door het resort in de vorm van vouchers geschonken. Met een speciale pas kregen we overal voorrang. Kinderen die totaal uitgewoond werden door hun kinderen. Souvenirs die met een vergrootglas werden uitgezocht.

Wat wilden we nog meer? Als afsluiter zou de ultieme magie ons zeer welkom zijn. Dat de goede fee, met een zwaai van haar toverstokje, de wereld van alle ellende zou verlossen. Maar ja, dat was een wens teveel. 

6 reacties

Super nu weer bijkomen van alles en op de herinneringen teren fijn dat het allemaal zo gelukt is.

Laatst bewerkt: 03/03/2019 - 18:57

Wat geweldig, mooie foto prachtige mensen. Zie Joke stralen geweldig.🤗

Nu bijkomen en met beide beentjes weer op de grond.😉

Wensen zijn nooit teveel. En dromen moet je blijven houden. Geloof in een wondertje.💪💪💪🍀🍀🍀

Liefs Alice❤😘

Laatst bewerkt: 03/03/2019 - 19:54

Ééntje maar, Alise. Één wondertje is genoeg om ons allemaal te verlossen 💋💋

Laatst bewerkt: 04/03/2019 - 00:28

Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben dit is iets waar bij iedereen altijd een grote glimlach op het gezicht zal komen als ze er aan terug denken zo mooi om dit met zijn allen mee te mogen maken bui maar lekker bijkomen samen en nog dagen en uren over napraten, jammer dat jullie het toverstokje niet hebben gevonden ik had het jullie zo gegund xx

Laatst bewerkt: 04/03/2019 - 07:58

Jullie hebben de gelegenheid gekregen om met z'n allen hele mooie herrineringen te maken en te genieten van een paar unieke dagen samen. Dat kan niemand meer afnemen en wordt een kostbaar bezit in andere tijden. Geniet er nog heel lang van na en ik hoop dat vooral Joke er nog lang energie uit kan putten. Lieve groet Anne.

Laatst bewerkt: 04/03/2019 - 10:52

Wat een geweldige mooie foto! Deze ervaring is maar weer in de pocket.... als ik kon toveren dan wist ik wel... dikke pakkerd X

Laatst bewerkt: 04/03/2019 - 12:03