Amor vincit omnia.

Blog 210. 

Deze lange, lange vermoeiende dag begon gistermiddag. De tijd is zowat daar dat alle liefdevolle gaven  geconsumeerd zouden worden. Ineens sloop twijfel en angst in Joke. Kan ik het wel? Red ik het wel? Mijn lijf werkt maar niet mee. Ik kom geen grammetje aan, wat ik ook doe.... Tranen vloeiden, alles deed pijn. 

Na een korte nacht stapten we allebei katterig in de trein. Een leuk, lief, maar ook een zwaar avontuur in. Euro Disney gloort. Op Amsterdam en Rotterdam Centraal werden we heel liefdevol uitgezwaaid door een grote groep. Na een voorspoedige reis stapten we, acht man sterk, rond tweeën in onze hotelkamers. Voor mij en de kinderen een negenuursdienst. Voor Joke een week hard werken zonder pauze. Logisch dat we al meteen een pauze namen. Toen een uurtje door het park om alle spoed en  tegoedbonnen op een stukje plastic te krijgen.

Boink, deed Joke. Nu is het echt op. De kinderen kunnen zichzelf in zo'n park héél goed vermaken. Ik bracht Joke terug, en een paar minuten later sliep ze vast. Tot aan het geklingel van de wekker. 'Tijd voor het diner, tijd voor het diner', riep hij. En nu weer gauw te bed. Morgen is er weer een dag.

 

8 reacties

Hoi Tom en Joke,

Ik zie de foto's en zie liefde. Geniet van het avontuur, Disney en elkaar. Geloof, al is het maar even, in sprookjes.

Miranda x

Laatst bewerkt: 26/02/2019 - 22:44

Lieve Joke en Tom,

Geweldig wat een mooie foto's. Jullie zien er stralend uit. Ook ik geloof in sprookjes jullie in de hoofdrol. Het kost waarschijnlijk heel veel energie, maar het is het allemaal waard. Veel plezier, geniet en LEEF.

Liefs Alice❤😘

💪💪💪💪💪🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Laatst bewerkt: 27/02/2019 - 06:54

Wat mooi Tom en Joke dat deze droom werkelijkheid wordt en zeker de manier waarop dat mensen die van jullie houden dit voor elkaar hebben gekregen,dat maakt het EXTRA mooi, probeer er van te genieten dikke kus . 

Laatst bewerkt: 27/02/2019 - 09:00

Ik zie een glunderende Joke en wat een geestelijk kracht om dit avontuur aan te gaan. Ik hoop dat ondanks de ingelaste bedpauzes er toch genoeg ernergie was om te genieten en herinneringen te maken voor een later moment. Nu telt alleen nu.

 

Laatst bewerkt: 27/02/2019 - 09:05

Wat zien jullie er vrolijk uit, heerlijk geniet maar lekker van deze week het is jullie zo gegund. Met de nodige rustpauzes voor Joke komt het vast goed allemaal, ik kijk uit naar jullie vervolg van dit avontuur

Laatst bewerkt: 27/02/2019 - 10:17

Wat een mooie foto’s, ik zie hier geen katterigheid meer, alleen liefde 😉❤️ Wat een mooie en bijzondere reis. Zwaar... jazeker dat geloof ik graag, maar oh wat zullen jullie hierop kunnen teren! Fijne dagen nog 😘😘

Laatst bewerkt: 27/02/2019 - 12:22

Ik sluit me bij alle vorige reacties aan. En inderdaad: het avontuur beleef je nu, maar hier kunnen jullie heerlijk van genieten als jullie weer terug zijn. En wat een Liefde stralen jullie uit♥️♥️♥️

Maria

Laatst bewerkt: 28/02/2019 - 08:41