Amor vincit omnia

Blog 209.

De verveling sloeg met het verstrijken van de uren steeds harder toe. Niet echt fijn, maar wel heel positief. Dat zegt dat Joke weer nieuwsgierig naar wat er nog meer om haar heen werd dan alleen maar haar ziek zijn. De artsen hadden al voorzichtig vrijdag of zaterdag in hun gedachten. No, zei Joke donderdag tijdens de ochtendronde. Waarom niet nu al. There's no place like home! Dus werd de ontslagprocedure in werking gezet. Er moest voor heel andere medicatie worden geregeld dan welke ze normaalgesproken gebruikte. Dat duurde uren. En eindelijk, om vijf uur sloten de liftdeuren achter ons. 

Gisteren scheen de zon zo uitnodigend dat Joke verlangend naar haar rolstoel keek. We hebben ruim twee uur geshopt. Haar zakgeld ging totaal op aan allerlei krachtvoer enzo. Ze moet en zal op krachten komen. Niet verder vertellen, maar ze mag best wel uit mijn potje snoepen hoor. 

En de nachten?  Zomaar zes uur achter elkaar geslapen! Woehoe.... En weet je wat heerlijk is? Al twee weken hoor ik dat akelige gekreun en gegil niet meer. En ik hoef zomaar niet meer naar de wc boven te gaan. Of snel snel doen. Saaaalig!

6 reacties

Heerlijk wat fijn om te horen. Geeft de burger weer moed.🤗

De zon en de aangename tempratuur doet ons allemaal goed. Heerlijk genieten en onthaasten.🙋‍♀️

Liefs Alice ❤😘

Fijn weekend en vele mooie momenten.

Laatst bewerkt: 16/02/2019 - 12:11

Wat kan "gewoon" toch een ongelooflijke hoeveelheid geluk met zich meebrengen. Hadden we dat maar geweten voor we met kanker te maken kregen.

Geniet ervan Tom samen met Joke zolang het kan (klinkt heel dubbel, maar positief bedoeld)

Laatst bewerkt: 17/02/2019 - 08:48

Wat heerlijk om te horen laat het zonnetje maar lang voor jullie schijnen en geniet er maar lekker van

Laatst bewerkt: 17/02/2019 - 09:50

Heerlijk om te lezen. Geniet en slurp maar van die levensbeker. De zon s chijnt speciaal voor jullie. Laat haar het werk maar doen. Jullie hoeven nu alleen maar van elkaar en de zon te genieten voor de tijd die jullie nog samen gegeven is. Hopenlijk nog heel lang.

Fijne zonnige zondag gewenst. 🥇🏅🌼🌷☘

 

 

Laatst bewerkt: 17/02/2019 - 11:31