25-09-2020 de uitslag & verhuizen

Wat een week.. Het herstel gaat eigenlijk bovenverwachting goed. De vrijdag na de operatie al naar huis en vrij snel zonder pijnstilling. Ik mag dus echt niet klagen! 
Het lijkt er helaas wel op dat de gevolgen van de operatie sneller komen dan verwacht. Helaas is ook de borstvoeding nagenoeg gestopt, ik kan Eden moeilijk aan leggen, dat doet nog zeer en het vele kolven breekt mij ook op. 

De week staat in het teken van de verhuizing & herstellen. Omdat ik mij al best goed voel, moet ik oppassen dat ik niet teveel doe, want dat moet ik ‘s avonds bezuren. Maar af en toe een doos in pakken moet lukken. Komend weekend gaan we over & die dozen pakken zichzelf niet in. 

We hebben het zo druk met de verhuizing dat we eigenlijk weinig nadenken over de uitslag. Rients is er rustig onder en ik merk dat, dat een goede uitwerking heeft op mij! 

Vrijdag: d-day, de hopelijk laatste looping van de rollercoaster. Rients zijn moeder met haar partner is op bezoek en we zijn druk aan het pakken als mijn telefoon gaat. Of ik Rients er even bij wil roepen en hem op de luidspreker wil zetten. “Mevrouw, eigenlijk heb ik alleen maar goed nieuws. De snijvlakken zijn schoon en in de 15 lymfeklieren die we hebben weggehaald is niets gevonden.”. De uitslag is goed! De tumor is eruit! Geen nabehandeling nodig. Wat een opluchting en wat zijn we dankbaar. Hier drinken we vanavond een lekker wijntje op. 

Wat een bizarre maanden.. Ik kan het nog steeds niet bevatten wat er is gebeurd. Kanker, opereren, kanker weg. In drie maanden tijd ga je van gedachten als “ik ga dood, ik word kaal, wat moeten de kinderen en Rients” naar de kanker is weg en we moeten alleen nog controle. Het is te bizar. En ik gok dat de klap nog wel komt en ga ik ooit weer vertrouwen krijgen in mijn lichaam? Maar voor nu... verhuizen! Rust! Tijd om eindelijk te gaan genieten van mijn zwangerschapsverlof...  

 

 

2 reacties

Wat een geweldig nieuws zeg! Heel veel succes met alle voorbereidingen voor je verhuizing en pas goed op jezelf. Niet te veel tegelijk en achter elkaar. Maar dat zal vast lastig zijn met de verhuizing op de planning. Succes!

groetjes Bianca

Laatst bewerkt: 02/10/2020 - 21:59