Nieuw: stel je vragen over galwegkanker aan professionals

Op kanker.nl is ook een onderdeel 'Stel je vraag aan een professional'. Hierbij is sinds kort ook de mogelijkheid om vragen over galwegkanker te stellen. Natuurlijk kun je ook in deze groep ervaringen uitwisselen en vragen blijven stellen, maar het kan ook zijn dat je een specifieke vraag hebt over jouw ziekte of behandeling. Weet dan dat er ook de mogelijkheid is om 2 professionals te benaderen: 

Dr. Joris Erdmann is lever- en galweg chirurg in het Amsterdam UMC. Hij behandelt patiënten met primaire levertumoren en in het bijzonder galwegtumoren. Daarnaast is hij actief in onderzoek naar het ontstaan, diagnostiek en behandeling van deze vormen van kanker. Annuska Schoorlemmer is verpleegkundig specialist in het Amsterdam UMC. Zij is casemanager voor patiënten die aan galwegkanker worden geopereerd en begeleid hen gedurende het hele traject. Beiden beantwoorden graag je vragen over galwegkanker en over de mogelijkheden als er geen operatie kan plaatsvinden.

Als je niet zeker weet of je jouw vraag kunt stellen, kun je dat ook eerst hier in de groep met elkaar bespreken. Heb jij een vraag aan Dr Joris Erdmann en Annuska Schoorlemmer?

2 reacties

Hallo,

Ik zou graag willen weten of je zelf de keuze mag maken om bestraald te worden indien je dit graag wilt (naast chemo gem/cis). 

Indien niet operabel en op 1 plek een zichtbare uitzaaiing (lympfe hals).

Alvast bedankt en met groet,

Angeline

Laatst bewerkt: 14/03/2021 - 09:20

Beste Pans,

Je kunt deze vraag hier stellen. Waar je hem nu stelt kijkt de arts niet en komt er geen antwoord. Ik hoop dat het je lukt hem opnieuw te stellen op de juiste plek.

Groet, Deborah (community manager)

Laatst bewerkt: 14/03/2021 - 13:15