Nieuwe gespreksgroep: Zingeving

Beste allen,

Het is zover, de nieuwe gespreksgroep over het onderwerp Zingeving is vandaag gestart! Ik kijk uit naar jullie input, voel je vrij een gesprek te starten.

Jullie weten het als geen ander, als je met kanker te maken krijgt, verandert er veel in je leven. Opnieuw of anders zin geven aan je leven kan dan een uitdaging zijn. Hoe ervaar jij dat? Heb je goede tips: deel ze. Stel je vragen, deel je ervaringen en tips en leer van anderen. Onderwerpen die besproken worden in deze nieuwe groep gaan bijvoorbeeld over je (nieuwe) dagindeling, maar ook over hoe je omgaat met spiritualiteit, of met jouw geloof. Sterfelijkheid kan ook een onderwerp zijn dat je in deze groep bespreekt: je bent je vaak ineens een stuk meer bewust van je sterfelijkheid en dat heeft vaak ook invloed op hoe je je leven wilt of kunt zingeven.

Twee bestaande moderatoren (Frie en Ilsydi) beheren de groep tijdelijk. Mocht jij het fijn vinden moderator van deze nieuwe groep te worden, dan kun je dat melden bij ons. Over de rol van moderator kun je hier meer lezen.

Tenslotte een tip: Klik op 'Deze groep volgen'. Dan krijg je in je activiteitenoverzicht een bericht als er een nieuw gesprek wordt gestart in deze groep.
Dit geldt overigens ook in het algemeen: loop eens door de lijst met gespreksgroepen en volg de groepen waar je affiniteit mee hebt. 

Hartelijke groet,

Deborah (Community manager kanker.nl)