Femke neemt het stokje over

Openbaar gesprek
18 oktober 2021 om 13.30,
gewijzigd 18 oktober 2021 om 13.30

Beste deelnemers op kanker.nl,

Dit keer geen 'wat is nieuw op kanker.nl' van mij, maar de mededeling dat ik sinds 1 oktober geen community manager meer ben bij kanker.nl. Ik heb na 6 jaar een andere functie, namelijk die van project manager. 

Ik geef het stokje over aan Femke. Zij stelt zich ook even voor aan jullie.

'Sinds maart 2021 werk ik als community manager bij Kanker.nl. Eerst voor zwangerschapsvervanging van Judith en nu volg ik mijn collega Deborah op. Ik mag dus blijven! Het is voor mij een uitgelezen kans dat ik voor zo'n mooie organisatie mag werken. 
Helaas ben ook ik geen vreemde voor de ziekte kanker. Ik heb zelf in 2016 Hodgkin gehad en ben gelukkig weer helemaal schoon. In datzelfde jaar kreeg mijn broer de diagnose alvleesklierkanker en hij overleed in 2018. De afgelopen jaren waren dus een roerige tijd met de nodige worstelingen.
Vanuit mijn ervaring met kanker draag ik graag mijn steentje bij aan een veilige omgeving voor lotgenoten. Ik ondersteun onze vrijwilligers in het begeleiden van de gespreksgroepen en blogs. Samen bieden we zo een prettige plek waar je jouw ervaringen kunt delen. Ik hoop je tegen te komen in de community!'

Ik, Deborah, wil jullie heel hartelijk danken voor jullie bijdrage aan de community en het fijne meedenken met ons. Het contact met jullie als deelnemers, en ook de moderatoren, ga ik zeker weten heel erg missen. Gelukkig blijf ik me als project manager inzetten voor het steeds beter maken van kanker.nl. Feedback hoor ik dus nog steeds graag.

Hartelijke groet,

Deborah

19 reacties

Voelt nog heel vreemd hoor Deborah. Maar gelukkig ga je niet weg van kanker.nl. Hartelijk dank voor alle jaren dat jij je ingezet hebt voor kanker.nl. Heel veel geluk en plezier met je nieuwe uitdaging. Hopelijk zien we toch nog geregeld een reactie van jou. Liefs Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 18/10/2021 - 20:58

Voor mij voelt het ook vreemd hoor Dasje, en toch ook weer niet omdat ik nog gewoon bij en aan kanker.nl werk. Alleen moet ik nu soms even op mijn handen zitten en denken 'O nee, dat doe ik niet meer, dat doen andere collega's nu' :). Je gaat me zeker zien. Ik hoop bij de moderatorenlunch in december!

Laatst bewerkt: 19/10/2021 - 10:36

Succes Deborah. Altijd leuk weer een andere functie. Ik heb met plezier met je samengewerkt.

Laatst bewerkt: 20/10/2021 - 14:35

Hoi Deborah, succes op je nieuwe plek. Je hebt vast heel veel gemak van de ervaring uit de afgelopen jaren en blijf vooral gezond!

Groet Endless

Laatst bewerkt: 20/10/2021 - 14:58

Bedankt voor de fijne contacten, Deborah. Gelukkig ga je niet helemaal weg, want wat zou deze site zijn zonder jou?

Welkom Femke, in dit warme bad, fijn dat je het gaat overnemen.

Hanneke

Laatst bewerkt: 20/10/2021 - 15:23

Dankjewel Hanneke!
Het voelt inderdaad als een warm bad! Ik vind het echt super fijn dat ik daar in mag werken en op die manier mijn steentje kan bijdragen.

Groetjes,
Femke

Laatst bewerkt: 21/10/2021 - 15:46

Ik las dat je 'weg ging' in een mail. Vervolgens was mijn mail van de rel en heb ik dat hele account  verwijderd en opnieuw moeten installeren - ik was in ieder geval jouw mail kwijt. En nog wat later was ik al dat vergeten, daar heb ik vaker last van..

Lieve Deborah, dank je wel! Zonder jou was ik geen moderator van Longkanker (e.a.) geworden, zonder jou was ik niet naar Deelnemersdagen geweest. Ik heb Kanker.nl mede door jouw toedoen als een warm bad ervaren en heel veel deelnemers waren en zijn me dierbaar, ik heb hier vriendinnen en vrienden gevonden. 

Ik heb alle vertrouwen in Judith en Femke, maar ik zal je missen. Ik hoop dat je heel veel plezier en voldoening gaat beleven in je nieuwe functie, heel veel succes! Sowieso fijn dat je wel mooi bij Kanker.nl blijft ;-) Ik hoop je nog te zien en te spreken! Nogmaals dank voor alles en veel liefs! XXX

Laatst bewerkt: 22/10/2021 - 16:30

Oooh Frie! Wat lief en bijzonder ❤️. En ik ben zeker niet weg, je kunt me altijd bereiken hier bij kanker.nl hoor.

Fijn weekend!

Laatst bewerkt: 22/10/2021 - 19:55